Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam, Ćwiczę na siłowni już parę lat i zdecydowałem się na poważniejszy cykl od zwykłych odżywek. Biorąc pod uwagę moją budowę, wagę, wzrost, zdrowie, staż na siłowni i parę innych rzeczy zdecydowałem się na cykl z winstrolem. Pytałem się kumpli z większym doświadczeniem i proponowali mi róznież kupić propionat. Chcę jeszcze poradzić się Was oraz poznać Wasze opinie, ponieważ często sięgam do informacji zawartych na tym forum i wiele razy Wasze posty pomogły mi w układniu planu/diety. Mama zamiar kupić 100 tabletek winstrolu, ale nie wiem dokładnie ile powinienem kupić propionatu, bądż może pradzicie mi zakup czegoś co lepiej pasuje do cyklu z winkiem. Chodzi mi głównie o wyrzeżbienie mięśni. Podczas cyklu chcę brać osłonę na wątrobę(polecono mi herbapil, lub inne środki dostępne w aptece) a po cyklu clomid. Niestety też nie wiem dokładnie jaka dawka clomidu jest wystarczająca. Z góry dzięki za podpowiedzi;]
najpierw poszukaj jak nie znajdziesz odp to wtedy pytaj a następnie ankieta
pozdrawiam
Licz zawsze na siebie
1267547330000
Morvenuss
Wysłana - 02 marca 2010 17:34
jak jest twoj pierwszy cykl to nie lacz dwoch srodkow, mysze ze prop solo Ci wystarczy, bo mam ten sam dylemat i niedawno chlopaki mi powiedzieli ze lepiej ladowac solo jak na pierwszy cykl , mysle tez 1- 8 propa 2ed powinno Ci wystarczyc. btw ANKIETA
1267547652000
Cycu_ś
Wysłana - 02 marca 2010 18:07
ankieta nawet ni czytam wszytskiego ankieta
Znawca -
1267549625000
artist_06
Wysłana - 02 marca 2010 21:57
ja przeczytałem i też jestem za ankieta
Trzeba być człowiekiem i traktować innych jak ludzi.
Specjalista -
1267563460000
Alpinion
Wysłana - 03 marca 2010 19:19
Na śmierć zapomniałem o ankiecie;/ sorry, więc:
WIEK: 21 lat WAGA: 98kg WZROST: 189cm WYMIARY: -biceps: 44cm -klatka: 121cm -udo: 65cm -talia: 96cm STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata CEL CYKLU: wyrzeżbienie mięśni STAN ZDROWIA: bardzo dobry WYNIKI SIŁOWE: -klata: 125kg -martwy ciąg: nie robię maksymalnie -przysiad: nie robię maksymalnie
To będzie mój pierwszy tego rodzaju cykl. Wcześniej wspomagałem się odżywkami.