Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

winstrol(tabletki) + propionat

Alpinion

Wysłana - 02 marca 2010 17:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam,
Ćwiczę na siłowni już parę lat i zdecydowałem się na poważniejszy cykl od zwykłych odżywek. Biorąc pod uwagę moją budowę, wagę, wzrost, zdrowie, staż na siłowni i parę innych rzeczy zdecydowałem się na cykl z winstrolem. Pytałem się kumpli z większym doświadczeniem i proponowali mi róznież kupić propionat. Chcę jeszcze poradzić się Was oraz poznać Wasze opinie, ponieważ często sięgam do informacji zawartych na tym forum i wiele razy Wasze posty pomogły mi w układniu planu/diety. Mama zamiar kupić 100 tabletek winstrolu, ale nie wiem dokładnie ile powinienem kupić propionatu, bądż może pradzicie mi zakup czegoś co lepiej pasuje do cyklu z winkiem. Chodzi mi głównie o wyrzeżbienie mięśni. Podczas cyklu chcę brać osłonę na wątrobę(polecono mi herbapil, lub inne środki dostępne w aptece) a po cyklu clomid. Niestety też nie wiem dokładnie jaka dawka clomidu jest wystarczająca. Z góry dzięki za podpowiedzi;]

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 marca 2010 17:28 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

gasienica1

Wysłana - 02 marca 2010 17:28    Edytuj Cytuj
najpierw poszukaj jak nie znajdziesz odp to wtedy pytaj a następnie ankieta

pozdrawiam

Licz zawsze na siebie

Morvenuss

Wysłana - 02 marca 2010 17:34    Edytuj Cytuj
jak jest twoj pierwszy cykl to nie lacz dwoch srodkow, mysze ze prop solo Ci wystarczy, bo mam ten sam dylemat i niedawno chlopaki mi powiedzieli ze lepiej ladowac solo jak na pierwszy cykl , mysle tez 1- 8 propa 2ed powinno Ci wystarczyc. btw ANKIETA

Cycu_ś

Wysłana - 02 marca 2010 18:07    Edytuj Cytuj
ankieta nawet ni czytam wszytskiego ankieta

Znawca -

artist_06

Wysłana - 02 marca 2010 21:57    Edytuj Cytuj
ja przeczytałem i też jestem za ankieta

Trzeba być człowiekiem i traktować innych jak ludzi.
Specjalista -

Alpinion

Wysłana - 03 marca 2010 19:19    Edytuj Cytuj
Na śmierć zapomniałem o ankiecie;/ sorry, więc:

WAGA: 98kg
WZROST: 189cm
WYMIARY:
-biceps: 44cm
-klatka: 121cm
-udo: 65cm
-talia: 96cm
STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata
CEL CYKLU: wyrzeżbienie mięśni
STAN ZDROWIA: bardzo dobry
WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 125kg
-martwy ciąg: nie robię maksymalnie
-przysiad: nie robię maksymalnie

To będzie mój pierwszy tego rodzaju cykl. Wcześniej wspomagałem się odżywkami.

Jaca89

Wysłana - 03 marca 2010 19:22    Edytuj Cytuj
cała ankieta,,,

Treningi personalne, porady, konsultacje ,dieta, trening, suplementacja...
Specjalista -

refrerefre

Wysłana - 03 marca 2010 20:27    Edytuj Cytuj
przeciez wino nie jest na rzezbe

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

winstrol(tabletki) + propionat

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.