Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
mam pytanie: jakie sa doznania po zastrzyku winstrolu. podczas robienia injekcji i po niej. czy po zastrzyku na nastepny dzien boli miejsce injekcji. zrobilem ostatnio i nie wiem czy poprostu zle wszedl czy sa takie objawy. jaeden kolega mi mowi ze zastrzyki wina sa bolesne i pozniej czuc na nastepny dzien. mowa o zambonie tym z hologramem i przezroczystym plastikiem w srodku.
Zmieniony przez - hellboy15 w dniu 2005-08-17 15:43:00
gdzie go robiles,w udo???Uwazaj nie zrob zle strzala bo mozesz nieciekawe efekty miec jak zrobisz w jakas zyle.Przy prawidlowym zastrzyku nie powinno nic bolec.
trenig czyni mistrza
1124286616000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 17 sierpnia 2005 16:17
,,gdzie go robiles,w udo???Uwazaj nie zrob zle strzala bo mozesz nieciekawe efekty miec jak zrobisz w jakas zyle.Przy prawidlowym zastrzyku nie powinno nic bolec". wlasnie uwazaj nie zrob w zyle bo bedziesz mial klopoty. co za gosc ja ******le.
ja robilem zambona i mialem na nastepny dzien pewien dyskonfort w miejscu injekcji. pewnie o to ci chodzi hellboy. ale to moje doswiadczenie . moze sie ktos z toba jeszcze podzieli wrazeniami.
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2005-08-17 16:17:58
BORN TO WIN.
Ekspert -
1124288227000
Aleks
Wysłana - 17 sierpnia 2005 17:21
Zastrzyki z winka sa bolesne, staraj robic sie iniekcje w te partie miesniowe ktore nie bedziesz trenowal na drugi dzien.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -
1124292103000
zibol18
Wysłana - 17 sierpnia 2005 17:24
ja zapodawalem Zambona w udo i bolalo bo to jest na wodzie robione i boli tak samo jak B12 itp ale jak chcesz zeby mniej nolalo to wal glebokie inekcje i pomalu wtłaczaj i zawsze rozmasuj mijsce zastrzyku i napewno bedzie mniej bolalo ale musisz sobie wpoic zasade jak boli to rosnie wiec nie peniaj bedziesz BYQ