Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam wszystkich mam problem jak w temacie czy dobry pomysł zrobić cykl z tych środków? chce wyrzeźbić się a przy tym zyskać siłę i żeby "łapa miała 45cm" i w klacie więcej niż obecnie i gdzie się kuć bo planuje teścia w barki i triceps a winstrol w pośladki i czy lepiej omke kupić zamiast teścia tylko nie wiem jakiego propinat czy inny? planuję cykl na 6 tyg.: winstrol 20 sztuk, teść 20sztuk, czy to wystarczy no i odżywki oczywiście białko itp. z góry dzięki za pomoc   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 23   Waga: 98   Wzrost: 178   Obwód klatki: 104   Obwód ramienia: 41   Obwód talii: 108   Obwód uda: 64   Obwód łydki: 41   Staż na siłowni: około 3 lat z przerwam kilku miesięcznymi   Ilość spożywanego białka: optymalnie   Ilość spożywanych węglowodanów: w zależności co robię   Ilość spożywanych tłuszczów: staram się ograniczać   Opis przebytych cykli sterydowych: w latach liceum omka 10 sztuk testosteron prop 15 sztuk meta 150 całość   Trening: ostatnio na rzeźbę   Cel cyklu: spadek masy do 85kg wyrzeźbienie i przyrost w niektórych partiach   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 4 lata   Poziom BF%: ..................   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): Endomorfik   Stan zdrowia: bardzo dobry   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak   PPM podstawowa przemiana materii: .............   Wyciskanie leżąc (MAX): 102   Martwy ciąg (MAX): 140   Przysiad (MAX): do 100kg tylko robiłem
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1268950326000
Adriandna
Wysłana - 18 marca 2010 23:15
Jakiej firmy masz to wino?
Jestem tym, kim jestem. Dzięki "nim" jestem człowiekiem.
Znawca -
1268950548000
Mirmillo
Wysłana - 18 marca 2010 23:16
w klacie mniej niż w talii ? ojooooojjj dieta kolego, dieta
1268950578000
cienias89
Wysłana - 18 marca 2010 23:18
dietanabol powinien Cię porobic ;)
1268950690000
b000b3r
Wysłana - 18 marca 2010 23:21
nie pamiętam jakiej firmy jeszcze nie kupiłem ale za strzał 25 zł jeśli to pomoże jutro napisze nie wiem jak mam to rozplanować bo muszę w-f zaliczyć w maju i muszę się przygotować brzuszki nie problem ale podciąganie i bieg to już 3km muszę masę zrzucić
1268950894000
dzakas001
Wysłana - 19 marca 2010 02:10
Proponuje operacje plastyczna odsysania tluszczu + synthol po łapach
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wczesniej i juz na nie czeka... Born To Be Wild
Specjalista -
1268961033000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 19 marca 2010 05:16
Sezon się zaczyna
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1268972219000
cienias89
Wysłana - 19 marca 2010 08:54
sezon na szczupaka ;)
1268985294000
b000b3r
Wysłana - 19 marca 2010 13:58
haha bardzo śmieszne a mógł by mi ktoś pomóc tak normalnie?
1269003498000
inkognitoo
Wysłana - 19 marca 2010 14:06
mister trójkąt ****a heheh :D a tak na poważnie to weź zrzuć sadło nie bądź pussy