Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

wino na pierwszy kontakt z SAA ?

barni1

Wysłana - 18 sierpnia 2009 16:41    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

1. WIEK: 21
2. WAGA: 86
3. WZROST: 178
4. WYMIARY:
-biceps: 40
-klatka: 110
-udo: 59
-talia: 90
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3lata
6. DIETA:
-białko: 3g
-węglowodany: 2,5
-tłuszcz: 1
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak
8. TRENING: split
9. CEL CYKLU: czyste miecho
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: -
11. POZIOM BF%: nie wiem
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endomorfik
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: -
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 115
-martwy ciąg: nie robilem maxu
-przysiad: nie robilem maxu

PYTANIE:
Jak myślicie czy wino będzie dobrym rozwiazaniem jak dla mnie na pierwszy kontakt z SAA? Chodzi mi o to żeby mi przyszło troche czystego mięśnia i sylwetka sie poprawiła tj bardziej ubila.
Dużo ludzi pisze żeby połączyc tak jak w moim przypadku wino z propem, ale zważywszy na to iż byłby to pierwszy mój cykl wolałbym wziąśc 1 środek żeby zobaczyc jak mój organizm bedzie reagował na SAA. Wybierajac go kierowałem się też tym że wino nie aromatyzuje mocno i nie blokuje w duzym stopniu.

myślałem nad takim dawkowaniem:
wino oral 30mg e0d 1-6 tyg

Zmieniony przez - barni1 w dniu 2009-08-18 16:44:06

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 sierpnia 2009 16:44 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mlz90

Wysłana - 18 sierpnia 2009 16:44    Edytuj Cytuj
vino solo na Iraz odpada raczej...

albo prop solo albo prop + wino

Zmieniony przez - mlz90 w dniu 2009-08-18 16:44:55

per aspera ad astra

podziękuj SOGiem i wystarczy
Specjalista -

04mike

Wysłana - 18 sierpnia 2009 16:47    Edytuj Cytuj
wina ogolnie solo sie nie bierze bo słabo na stawy działa :/. albo z propem albo sam prop. jak masz sporo floty to mzesz oxe kupic

MYŚLENIE NIE BOLI!!!
Znawca -

barni1

Wysłana - 18 sierpnia 2009 16:50    Edytuj Cytuj
a czy prop w duzym stopniu moze mnie zblokowac? nie chce sie tez nabawic gino

czytalem o oxie duzo ale ciezko jest orginal dostac w PL

mlz90

Wysłana - 18 sierpnia 2009 16:53    Edytuj Cytuj
oxe faktycznie ciezko w PL nabyc... oczywiscie chodzi o legit...

jezeli chodzi o zablokowanie to 12-20 tab cloma wystarczy przy dawce propa 100mg.
a na gino to w pogotowiu nolve trzymac. Jezeli nie sprobojesz to sie nei przekonasz... jak suty zaczna piec to wtedy nolva i po problemie...

per aspera ad astra

podziękuj SOGiem i wystarczy
Specjalista -

jakub14500

Wysłana - 18 sierpnia 2009 17:20    Edytuj Cytuj
Na pierwszy raz jeden srodek. Wal propa. Jak będziesz dobrze jadł to konkretnie pokopie. Odblok zrobić musisz. A z gino to tak jak mlz90 napisał - musisz sam wybadać. Tylko nolve musisz mieć. Nawet gdyby potrzebna nie była. Częsty błąd to łatwienie tamoxa w momencie jak powinien być już przyjmowany...

Pawe ek1

Wysłana - 18 sierpnia 2009 18:23    Edytuj Cytuj
pierwszy cykl 1 srodek

albo prop albo metax, 1-8 tyg ładnie cie porobi
wino wiesz dlaczego nie solo, bo na winie praktycznie nie zrobisz zadnej masy, vinkiem sie ubija to co sie uprzednio we wczesniejszych tygodnia zrobila na innych srodkach.

Zmieniony przez - Pawe ek1 w dniu 2009-08-18 18:24:40

barni1

Wysłana - 19 sierpnia 2009 09:52    Edytuj Cytuj
dzieki panowie macie po sogu

a polece chyba jednak
1-6 prop
3-9 wino

Zary

Wysłana - 19 sierpnia 2009 10:48    Edytuj Cytuj
wino wcale nie jest lightowe jeśli chodzi o saidy
na pierwszy cykl jeden środek
mógłbys jeszcze trochę na czysto pojechać

barni1

Wysłana - 02 września 2009 18:25    Edytuj Cytuj
panowie jeszcze takie pytanie mam, mianowicie jakie dodatki dodac do cyklu ?

omega3
cynk
magnez
witaminy
animal flex na stawy
koenzym Q10
czosnek
selen
.......??

i jak z oslonkami jest? po zakonczeniu cyklu dac hepatil a w trakcie ESSENTIALE Forte /ESSELIV ?

odzywa18

Wysłana - 02 września 2009 18:35    Edytuj Cytuj
w trakcie cyklu mozesz dac combo Esseliv/Essentiale + Sylimarol, po cyklu Hepatil na regeneracje, doddatki ok ktore wymieniles, dodaj jescze aminokwasy

Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

wino na pierwszy kontakt z SAA ?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.