Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

wieszanie worka treningowego

mashu

Wysłana - 07 lutego 2005 22:19    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

mam pytanko. czy takie cos utrzyma worek treningowy 159cm/35cm po wypelnieniu?? pytam konkretnie czy to utrzyma i prosze nie pisac ze "to to nie wiem ale takie rusztowanie to spoko". za malo miejsca w pokoju mam po prostu na takie nascienne wieszaki a pozatym kosztuja tyle co worek:)
pozdrawiam

"lepiej siedzieć cicho i udawać idiotę, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 lutego 2005 22:21 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mashu

Wysłana - 07 lutego 2005 22:21    Edytuj Cytuj

piszac o rusztowaniach mialem na mysli to co wyzej:)

"lepiej siedzieć cicho i udawać idiotę, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"

Placek

Wysłana - 07 lutego 2005 22:32    Edytuj Cytuj
ta 1 opcja lepsza hak

mashu

Wysłana - 07 lutego 2005 22:33    Edytuj Cytuj
rozumiem przez to ze wytrzyma??

_Knife_

Wysłana - 07 lutego 2005 22:46    Edytuj  Cytuj
1. Nikt tego nie wie. Zależy czym napełnisz worek, jak zamontujesz, jaki sufit, jakie obciążenie dynamiczne, jaką masz siłę uderzenia etc.
2. Taki worek to IMHO bezsens. Po co taki długi? Na "rusztowanie" nie masz miejsca, a na wysokość tego worka to masz?!
3. Tani worek to też bezsens (chyba że materiałowy niezniszczalny ). No i chyba że chcesz sobie potrenować 1 x / tydzień.

BTW: na takim "rusztowaniu" dźwigarze jako bazie trenuję dobrych parę lat doskonale się trzyma - tylko się ... haki łamią.

Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2005-02-07 22:48:39
Specjalista -

mashu

Wysłana - 07 lutego 2005 22:57    Edytuj Cytuj
1. worek napelniam scinkami, sufit taki jak w bloku (chyba nie wyroznia sie niczym specjalnym), jestem raczej slaby i wlasnie sie pytam jak zamontowac:)
2. taki dlugi bo nie mieszkam w piwnicy a powierzchnia pokoju nie wielka i co tu duzo mowic szpetnie wyglada taki dźwigar:)
3. worek jest wykonany ze zbrojonego winylu i doszly mnie opinie ze jest niezniszczalny.
pozdrawiam

_Knife_

Wysłana - 07 lutego 2005 23:01    Edytuj Cytuj
Ad 1 & 2 - jak wiesz, to nie musisz pytać Tylko weź pod uwagę, że dłuższy worek wymaga więcej miejsca także w poziomie (chyba, że go unieruchomisz).

Ad 3 - to to luz. Tylko polecałbym nieco krótszy egzemplarz.

Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2005-02-07 23:03:42
Specjalista -

mashu

Wysłana - 07 lutego 2005 23:04    Edytuj Cytuj
pytalem tylko czy takie rozwiazanie wytrzyma bo nie chcialbym zeby sufit spadl mi na glowe:)

Placek

Wysłana - 07 lutego 2005 23:14    Edytuj Cytuj
sufit ci nie spadnie najwyzej hak

mi sie 2 worki juz rozwaliły duze Bushi poszły pasy mocujące na górze

kieła

Wysłana - 08 lutego 2005 13:08    Edytuj Cytuj
ja bym dal inny hak tzn. zamkniety - takie jak ten to mi sie ze 4 wyprostowaly:) albo ułamały.
Gruby hak ale zeby był zamknięty- worek mocujesz na grubym karabińczykui jest cool

pzdr

kwas

Wysłana - 08 lutego 2005 18:49    Edytuj Cytuj
zastosuj spręzyne to wtedy nie powinien ci się hak wykręcić i ułamać
a żeby się nie odginał zastosuj hak mocniejszy <grubszy lub z innego materiału>
najlepsze zastosowanie i tak jest te podane wyżej na 1 zdjęciu, wtedy siła rozkłada się na 4 wkręty a nie na 1, jesli robota jest solidnie wykonana to nie powinno ci się niec ułamać. pamiętaj o spręzynie

Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - [http://www.pajacyk.pl]
_-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
Znawca -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

wieszanie worka treningowego

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.