Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
jestem aktualnie na cyklu enana jestem w 4,5 tygodnia zaczyna sie ladnie robic ale w moim poprzednim temacie doradzono mi 30-40min aero celem spalenia tluszczu z brzucha, szczerze mowiaz cykonuje to sumiennie jestem zalany potem ledwo zywy ale brzuch nie spada ladnie cwicze go tez 3x w tyg przed aero ale za bardzo efektow niemam moj cykl opis i wszystko
sprobuj pomanipulowac weglami (mniej w dni treningowe na przyklad) i dieta ogolnie, bo bez tego to mozesz sie zaje*ac na kardio czy jakims tam a6w a i tak bedziesz puchl.
STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
Ekspert -
1198947513000
Gregory199
Wysłana - 29 grudnia 2007 17:59
staram sie ja dopinac w 100%
1198947545000
Gregory199
Wysłana - 29 grudnia 2007 18:00
mozna tez zrobic cos takiego ze cykl do konca i potem thermal pro i palimy smalec ale to wiaze sie z duzymi spadkami...
Zmieniony przez - Gregory199 w dniu 2007-12-29 18:01:20
1198947631000
Gregory199
Wysłana - 29 grudnia 2007 19:30
eee no panowie pomocy :P
1198953057000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 29 grudnia 2007 19:39
może przed koncem cyklu clen dowalić i lecieć po nim jeszcze pare tyg 2 off 2 on
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1198953552000
BodyLine TRENER
Wysłana - 29 grudnia 2007 19:47
w moim poprzednim temacie doradzono mi 30-40min aero celem spalenia tluszczu z brzucha Dlatego mało udzielam się w innych działach.Kiedy czytam fanaberie wypisywane,przez znawców,szybko się denerwuję,brakiem weryfikacji,przez fachowców...Nie można spalić tłuszczu z określonej partii ciała.Zwykle najszybciej spadek tkanki tłuszczowej zauważamy tam,gdzie jest jej mało,np.twarz.Musisz zmienić bilans makroskładników w diecie,bo tam jest "pies pogrzebany".
mogl bys mi cos rozpisac ciekawego waze 84 kg był bym wdzieczny.
zdr...
1198965816000
mmarcin999
Wysłana - 30 grudnia 2007 07:25
jak sadze jest to cykl masowy na tym enanthate wiec pewnie masz dodatni bilans kaloryczny(przynajmniej powinienes) plus aromatyzujacy testosteron(niewiem czy uzywasz antyestrogenow) i chcesz spalac tluszcz , na dodatek najlepiej z brzucha. ciezkie zadanie kolego. moja rada to miejscowo hormon wzrostu-)