Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

wbiłem a tu wszystko wyleciało co to?

kolpak

Wysłana - 12 czerwca 2008 19:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam mam pytanie odnosnie wbijania wczoraj kumpel wbijał mi w posladek tescia wbil cala igle pomalutku pompowal dodatkowo czekal po wpompowaniu chwile zeby po wyciągnieciu nic nie wyszlo pomalutku wyciagał a tu szok wyciągnol igle a tam wyje....alo chyba wszystko dlaczego?? ponownie wbil mi drugi ml w drugi posladek i to samo wszyskto bylo ok z igla z strzykawka, poszlo sie ***ac na bank z 1.5ml ;/... co to moze byc??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 czerwca 2008 19:22 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 12 czerwca 2008 19:22    Edytuj Cytuj
za płytko pewnie wbił

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

kolpak

Wysłana - 12 czerwca 2008 19:25    Edytuj Cytuj
w tym problem ze wbil cala zostawil moze z 2mm zeby czasem jak sie zlamie bylo za co zlapac i wyciagnac. jeszcze sie nigdy z tym nie spotkalem zawsze bylo ok... minimalna kapka wyleciala a nie prawie caly ml !!!!

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 12 czerwca 2008 19:27    Edytuj Cytuj
to pewnie za szybko wykonał strzała w ostateczności masuj po strzale od razu jak by się miało powtórzyć,włóż przd strzałem amp do ciepłej wody na 2-3 min

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

kolpak

Wysłana - 12 czerwca 2008 19:29    Edytuj Cytuj
dziex za pomoc ma nadzieje ze to sie nie powtorzy bo lzy w oczach jak sie tyle soku marnuje

f_h_olin

Wysłana - 13 czerwca 2008 00:42    Edytuj Cytuj
ja tez dzis mialem podobna sytuacje, bilem 1cm bolda i po strzale jak wyjalem igle wszystko wytryslo doslownie razem z krwia, strasznie mnie to poirytowalo... hehe musialem bic jeszcze raz, a tu tyle strzalow ze na dupie nie mam juz miejsca :(

OLIN

krak85

Wysłana - 13 czerwca 2008 00:55    Edytuj Cytuj
Nie spotkałem się z czymś takim, ale może to dlatego że już za bardzo podziurawiliście dupska? Nie można w nieskończoność ładować w to samo miejsce.Są jeszcze uda,barki...

How much can you really know about yourself if you've never been in a fight ?

rudolf00

Wysłana - 13 czerwca 2008 08:26    Edytuj Cytuj
a ja znam wasz problem bo sam go miałem. temperatura wraz z latem wzrosła. soki na bazie oleju stały sie rzadsze... ostatnio takie zdziwko ze szok igła 6 w dupcie a tu sok wycieka o matko... dawajcie conajmniej 7 wtedy powinno byc lepiej... pozdrawiam

www.sfdmuzyka.cba.pl INIEKCJE

pitin

Wysłana - 13 czerwca 2008 09:14    Edytuj Cytuj
staraj się wykonować shoota powoli, po wbiciu odczekaj 15-20 sek i powinno być ok

tomek 82

Wysłana - 13 czerwca 2008 10:11    Edytuj Cytuj
masz zatluszczone duposko igla krotka

NOX
Specjalista -

Dj_Smalec

Wysłana - 13 czerwca 2008 10:43    Edytuj Cytuj
albo zrosty

.
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

wbiłem a tu wszystko wyleciało co to?

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.