Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam mam pytanie odnosnie wbijania wczoraj kumpel wbijał mi w posladek tescia wbil cala igle pomalutku pompowal dodatkowo czekal po wpompowaniu chwile zeby po wyciągnieciu nic nie wyszlo pomalutku wyciagał a tu szok wyciągnol igle a tam wyje....alo chyba wszystko dlaczego?? ponownie wbil mi drugi ml w drugi posladek i to samo wszyskto bylo ok z igla z strzykawka, poszlo sie ***ac na bank z 1.5ml ;/... co to moze byc??
w tym problem ze wbil cala zostawil moze z 2mm zeby czasem jak sie zlamie bylo za co zlapac i wyciagnac. jeszcze sie nigdy z tym nie spotkalem zawsze bylo ok... minimalna kapka wyleciala a nie prawie caly ml !!!!
1213291514000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 12 czerwca 2008 19:27
to pewnie za szybko wykonał strzała w ostateczności masuj po strzale od razu jak by się miało powtórzyć,włóż przd strzałem amp do ciepłej wody na 2-3 min
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1213291641000
kolpak
Wysłana - 12 czerwca 2008 19:29
dziex za pomoc ma nadzieje ze to sie nie powtorzy bo lzy w oczach jak sie tyle soku marnuje
1213291750000
f_h_olin
Wysłana - 13 czerwca 2008 00:42
ja tez dzis mialem podobna sytuacje, bilem 1cm bolda i po strzale jak wyjalem igle wszystko wytryslo doslownie razem z krwia, strasznie mnie to poirytowalo... hehe musialem bic jeszcze raz, a tu tyle strzalow ze na dupie nie mam juz miejsca :(
OLIN
1213310541000
krak85
Wysłana - 13 czerwca 2008 00:55
Nie spotkałem się z czymś takim, ale może to dlatego że już za bardzo podziurawiliście dupska? Nie można w nieskończoność ładować w to samo miejsce.Są jeszcze uda,barki...
How much can you really know about yourself if you've never been in a fight ?
1213311320000
rudolf00
Wysłana - 13 czerwca 2008 08:26
a ja znam wasz problem bo sam go miałem. temperatura wraz z latem wzrosła. soki na bazie oleju stały sie rzadsze... ostatnio takie zdziwko ze szok igła 6 w dupcie a tu sok wycieka o matko... dawajcie conajmniej 7 wtedy powinno byc lepiej... pozdrawiam
www.sfdmuzyka.cba.pl INIEKCJE
1213338414000
pitin
Wysłana - 13 czerwca 2008 09:14
staraj się wykonować shoota powoli, po wbiciu odczekaj 15-20 sek i powinno być ok