Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

watroba ? a moze cos innego ? Prosze o pomoc

ProNitro

Wysłana - 12 czerwca 2008 14:17    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Mam taka dolegliwosc ktora ciezko opisac i sam juz nie wime co to moze byc. No to zaczne od poczatku. Pierwszy raz zlapalo mnie "to cos" dzien po moich 17 urodzinach( teraz mam 19 wiec ciagnie sie to jakeis 2 lata). Objawie sie to bolem w lewym boku a po jakims czasie zacyzna bolec mnie glowa. Jest to takie uczucie silnego pulsowania w zylach na glowie. Gdy przycisne mocniej tez zyly glowa przestaje bolec tak bardzo ale po puszczeniu silny bol znowu wraca. Mam takie wrazenie jakby ktos za duzo krwi tloczyl do naczyn krwionosnych. Jednak jak mierze cisnie to jest wszytsko ok. Mialem robione roznego rodzaju badania. Morfologia, proby watrobowe, badanie moczu i kału, USG jamy brzusznej. Nawet badano mi dno oka. Wszystko było ok. Lekko byly podwyzszone jakies wskazniki watrobowe ale lekarz powiedzial ze to jest naprawde nie wielka ilosc bo bylo to bodajze zwiekszone o 2 jednostki a ludzie z chora watroba przekraczaja je o 100 albo nawet 1000 jendostek.
Potem jakso to samo przeszlo jednak zdazyla mi sie ta dolegliwosc jeszcze kilka razy. W niedziele zjadlem kielbase z grila do tego pol piwa i od poniedizlaku znowu zle sie czuje. Myslalem na poczatku ze to od watroby. Fakt ze boli w lewym boku ale watroba nie jest unerwiona i jej niedoczynnosc moze zbytnio obciazac trzustke. Jednak dbam o watrobe i teraz zastanawiam sie ze to moze byc od czegos innego. Prowadze dosc zdrowy tryb zycia. Nie zazywam narkotykow. 0 przebytych cykli sterydowych. Alkohol sporadycznie w postaci piwa. Prosze o pomoc bo naprawde nie wiem co zrobic. Chcialbym zdiagnozowac co jest za to odpowiedzialne a lekarze niczego konkretnego mi nie powiedzieli. Moze ktos mial lub ma podobny problem i wie jak temu zaradzic. Z gory dziekuje i pzodrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 czerwca 2008 02:11 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 13 czerwca 2008 02:11    Edytuj Cytuj
Czy ten stan pojawia się podczas zmian pogody?

czy poza w/w objawami występują inne - wymioty / zaburzenia widzenia?

Czy ból głowy / pulsowanie jej pojawia się zazwyczaj po jednej stronie głowy?

Czy odczuwalne jest kłucie gałki ocznej?

doping & zdrowie
Ekspert -

ProNitro

Wysłana - 13 czerwca 2008 12:04    Edytuj Cytuj
1. Ciezko powiedziec raczej nie zauwazylem aby bylo to zwiazane z pogoda. Fakt ze czesciej ta dolegliwosc wystepuje w okresie letnim.

2. Nie

3. Nie

4. Nie

R_Gutek

Wysłana - 15 czerwca 2008 16:24    Edytuj Cytuj
Ja to myślę, że masz chorobę wściekłych krów. Pozdrawiam!!

R_Gutek

Wysłana - 15 czerwca 2008 16:25    Edytuj Cytuj
masz soga Panie!!

ProNitro

Wysłana - 15 czerwca 2008 22:31    Edytuj Cytuj
ej moze naprawde kiedys jadlem zelki harribo jak byla slynna ta choroba i moze sie powoli rozwija ;p

Nie no ale licze na jakies powazne odpowiedzi

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

watroba ? a moze cos innego ? Prosze o pomoc

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.