Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

wasze sprawdzobne sposoby na boczki.sogi

vade

Wysłana - 12 lutego 2010 11:48    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam.Chcialem od was dowiedziec sie jakie macie sprawdzone sposoby na zrzucenie tych cholernych boczkow.Wlasciwie mialem je zawsze(geny) a terz kiedy zrobilem mase sa jeszcze wieksze.Ogol sylwetki psuja one wlasnie.Moim celem jest estetyczna sylwetka.Cwicze na silowni od 4 miesiecy typowo masowym splitem.Progres jest ale chce zrobic z miesiac redukcji zeby sie ich pozbyc.Poradzcie!!Dodam zw cwicze skosne miesnie 3,4 razy w tygodniu

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 lutego 2010 12:25 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MEFISO

Wysłana - 12 lutego 2010 12:25    Edytuj Cytuj
Napisz jak ćwiczysz te skośne, ile serii, powtórzeń, czy tylko ta partię mięśni brzucha ćwiczysz? no i podstawa to napisz dietę

Never agressive, never depressive, always progressive

Rain_Man

Wysłana - 12 lutego 2010 12:37    Edytuj Cytuj
na boczki zawsze biore sztange zakladam za glowe i prostuje rece trzymajac ja i krece tulowiem tak 5-10 min. Najlepsze cwiczenie na boczki

Spokojnie, w sumie mozesz mnie nie lubic, tak jak ja nie lubie ludzi, ktorzy mówią by mowic.

Pozdro&Poćwicz!
--==GAINER TEAM==--

misterjo

Wysłana - 12 lutego 2010 13:19    Edytuj Cytuj
Na boczki to ja polecam dietę redukcyjną, trening i aeroby, inaczej smalcu nie wytopisz.

vade

Wysłana - 12 lutego 2010 15:00    Edytuj Cytuj
dieta jest zbilansowana masowa.Cwiczylem 4 razy tygodniowo teraz bd robil regeneracja.Potem planowlem dalej mase ale nie moge patrzec na te boczki i chyba to zredukuje.

vade

Wysłana - 12 lutego 2010 15:02    Edytuj Cytuj
http://www.sfd.pl/prosba_o_korekte-t568447.html moja dieta.Cwicze lokiec do kolana w lezeniu do zmeczenia

Rain_Man

Wysłana - 12 lutego 2010 15:06    Edytuj Cytuj
zrob to co ci napisalem, zobaczysz ze dziala, ew. jak masz taki steper, to na nim tez spalisz boczki.

Spokojnie, w sumie mozesz mnie nie lubic, tak jak ja nie lubie ludzi, ktorzy mówią by mowic.

Pozdro&Poćwicz!
--==GAINER TEAM==--

misterjo

Wysłana - 12 lutego 2010 15:22    Edytuj Cytuj
Jako uzupełnienie aerobów może być, ale jednym ćwiczeniem boczków nie spali, do tego potrzebne są dieta, aeroby i trening siłowy.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

wasze sprawdzobne sposoby na boczki.sogi

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.