Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 474 razy
słowa kluczowe: warto 
Autor

warto?

Smoq93

Wysłana - 07 marca 2010 14:12    Edytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam 16 lat i chcialbym zaczac trenowac BJJ tylko nie wiem czy w tym wieku opłaca mi sie zaczynac treningi i czy mam szanse cos osiagnac w tej sztuce walki. Jak uważacie?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 marca 2010 14:27 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

PITTT

Wysłana - 07 marca 2010 14:27    Edytuj
Nie, już nic nie warto jak się ma 16 lat, już tylko położyć się i czekać na śmierć.
Nie obraź się, ale dla mnie to pytanie jest śmieszne

http://www.sfd.pl/JAKI_STYL_WYBRA%C4%86%2C_pom%C3%B3%C5%BCcie...itd.-t232352.html

Zmieniony przez - PITTT w dniu 2010-03-07 14:27:35

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.
Specjalista -

Smoq93

Wysłana - 07 marca 2010 15:36    Edytuj
nawet jesli wczesniej nic nie trenowalem?

PITTT

Wysłana - 07 marca 2010 15:41    Edytuj
Tak, nawet jeśli wcześniej nic nie trenowałeś. Ty się tam zapisujesz żeby trenować, a nie żeby wymiatać od pierwszego treningu, pokazując wszystkim jaką masz za***istą kondycję czy też siłę. Takie dylematy zawsze mnie rozwalały, zapisz się po prostu na trening a nie szukaj motywacji na forach internetowych, nikt za ciebie ćwiczył nie będzie, gorąco namawiał na treningi też nikt nie będzie, po prostu sam się za to weź a nie szukaj na siłę przeszkód.

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.