Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2848 razy
słowa kluczowe: wada  wzroku 
Autor

wada wzroku

arrian

Wysłana - 20 stycznia 2005 20:01    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam ma takie pytanie czy są jakieś naturalne sposoby na poprawe wzroku. Odrazu zaznaczam że niejest to duża wada -0.5 bo gdyby była duża to by nic nie pomogło. Gdzieś słyszałem o jakis treningach wzroku czy może wiecie cos o tym?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 stycznia 2005 23:15 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

FLEXXIP

Wysłana - 20 stycznia 2005 23:15    Edytuj Cytuj
a do okulisty to nie mozesz isc ? ponosilbys troche okulary i by ci sie oczy wyleczyly proste...

arrian

Wysłana - 21 stycznia 2005 08:59    Edytuj Cytuj
żebym wiedział że mi sie wyleczą to bym je nosił ale są różne przypadki jednym sie naprawiają a drughim sie barzdiej spi****lą ,ja te oczy juz mam zwalone od 4 lat i cały czas mam taka sama wade ani sie niepoprwaia oni sie bardziej nie psują wieć może zaryzykuje i kupie te okulary
Mi sie wydaje że jak zaczne nosić okulary to oczy sie przyzwyczaja do nich i sie im niebedzie chciało naprawiać takie jest moje myslenie ale ja sie na tym nieznam wieć może wypowiedziałby sie ktos kto sie na tym zna co lepiej zrobić.

kingst0n

Wysłana - 22 stycznia 2005 21:26    Edytuj Cytuj
a ja mowie ze ci sie z***ie jeszcze bardziej ten wzrok o okularow

http://www.oko.info.pl/index.php?body=1801

masz mietku

arrian

Wysłana - 22 stycznia 2005 21:40    Edytuj Cytuj
no to teraz już k***a niewiem co robić zdecydowałem już sie prawie isc do okulisty a tu taka odpowiedz niech ktoś sie jeszce wypowie na ten temat kto sie zna prosze bo już niewiem co robić,musze już coś z tym zrobić bo sam problem nie zniknie a wzrok mi potrzebny dobry jest bardzo.

kingst0n

Wysłana - 22 stycznia 2005 22:13    Edytuj Cytuj
mam pingle od roku... i jedyna zmiana jaka zauwazylem to to ze wzrok s******lil sie jeszcze bardziej. zaczynam robic te cwiczenia od ferii i zobaczymy co z tego wyjdzie

ajkja

Wysłana - 22 stycznia 2005 22:55    Edytuj Cytuj
meczace to

MR.MST

Wysłana - 23 stycznia 2005 12:34    Edytuj Cytuj
No powiem Ci,że cwiczenia to świetna sprawa!! Ja usłyzałem o tej metodzie jakiś rok temu,tylko,że nie na tej stronie,a mam poprostu o tym książkę.
I powiem Ci,że jeśli bedziesz cierpliwy,to zobaczysz efekty!!

arrian

Wysłana - 23 stycznia 2005 15:14    Edytuj Cytuj
A mógłbyś napisać o tych swoich efektach wiem że na każdego to inaczej zadziała ale chciałbym mieć jakiś przykład, a od tych okularów to sie i tak teraz juz chyba niewymigam bo bede zdawał na prawko a tam już to nieprzejdzie ,ale wprawdzie wielu moich kolegów też mieli zwalony wzrok ponosili troche okulary i im sie naprawił. Próbowałem też tych ćwiczeń łatwe to niejest ale jak pierwszy raz wywracałem gałami troche długo to nastepnego dnia miałem zakwas fajne uczucie jak ciezko sie oczami rusza .

MR.MST

Wysłana - 23 stycznia 2005 15:30    Edytuj Cytuj
no bo pierwszego dnia to raczej bys nic niezobaczyl szczegolnego.Ja dop jakiś tydzien po wpatrywaniu sie w tablice konktrolna(taka jak u okulisty)
zobaczylem pare rzadkow więcej...potem mialem taka "zabawe" - odczytywanie roznych napisow z daleka:nr rejestracyjne,nr autobusow,reklamy itp.
No jest jeden walek- idzie to wolno,i dziala przez chwile,kilka skund,do minuty dwoch,ale coraz czesciej jest tak,ze samo z siebie jest dobrze,nie zawsze,i nie koniecznie,wtedy,kiedy potrzebuje,ale jest.To jest wlasnie wada takich metod.

kingst0n

Wysłana - 23 stycznia 2005 20:13    Edytuj Cytuj
no mi tez to dziala gdzies przez 2 minuty i znowu wzrok sie ***ie.. podobno do tego trzeba włożyć pasji a ja to robie ****a na siłe

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

wada wzroku

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.