Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
kuwa normalnie niemoge....wczoraj zrobiłem inj w udko, wszytko było ok do nocy...a w nocy *****ski ból w udzie,czego efektem było nieprzespanie 1/3nocy a teraz chodze jak predator ,a ból nadal sie utrzymuje.. co mogłem spierdzielić?????????? szot był robiony jak zwykle...a tu takie niespodzianki
a i takie pytanko....bling znowu zapomniał włączyć wtyczke od netu?...normalnie firma mi podpada.....
Zmieniony przez - thatman w dniu 2004-12-01 09:31:20
To przez te przelewanie ampulek...a Mrowka mowil ze moze byc zle ...
<<<Champions are Made Not Born>>>
Specjalista -
1101892781000
-blinG-
Wysłana - 01 grudnia 2004 11:48
Thatman zauwaz ze jestem na necie raz dziennie wiec wyluzuj. To ze $ tak wolno splywaja na konto to juz nie moja wina.
Specjalista -
1101898124000
-Szoho-
Wysłana - 01 grudnia 2004 12:06
i temu sie kurna strzałów boje
*Doradca w Suplementacji **www.pajacyk.pl - Zaaapraszamy ***Nie wiesz jak stosować Suplementy? Napisz na Priva
Znawca -
1101899175000
Mrówa
Wysłana - 01 grudnia 2004 12:10
Zrozum go bling składniki mu sie konczą i pewnie nie ma z czego nowej mikstury zrobić Thatman a ty lepiej skoncz z ta alchemia bo w co drugim twoim poscie coś cie boli
Specjalista -
1101899440000
thatman
Wysłana - 01 grudnia 2004 12:28
blingu spoko luz..hehe po 1sze jeszcze nic "niemieszałem"...wale propa Testopin po 1cm....a więc niejest to efekt mieszania. w****ia mnie to bardzo bo na ruskim propie było w porównaniu z teraz superlux....i niewiem czy to wina tego propa czy coś innego
a i mrówa prosze cie bez ****a jakis aluzji ok
Zmieniony przez - thatman w dniu 2004-12-01 12:31:26
*(LOUD)*
Specjalista -
1101900519000
Mrówa
Wysłana - 01 grudnia 2004 14:12
Specjalista -
1101906767000
ziki2000
Wysłana - 01 grudnia 2004 16:34
Shoho ty nie bierz saa moze...bo jak widze ile na klatke bierzesz i jeszcze nie tykales saa to wymiekam ...***any silacz
Ps. cwiczysz bjj czy jak to sie zwie dodatowko ,ale widze wage utrzymujesz wysoka...ciezko?
<<<Champions are Made Not Born>>>
Specjalista -
1101915268000
thatman
Wysłana - 01 grudnia 2004 18:01
? czyli sie niedowiem co jest....nikt niemiał podobnej sytuacji???lub wie co może być....?...mam nadzieje że jutro przejdzie...i że sie kuwa niepowturzy
*(LOUD)*
Specjalista -
1101920474000
KONTENER
Wysłana - 01 grudnia 2004 22:27
thatman ja miałem identyczna sytuacje wstrzykujac testopin----walnołem moze z 5 strzałow i odpusciłem sobie ten środek---wydaje mi sie ze jestes ze tak powiem uczulony na niego,kilku moich kumpli miało tak samo!!!
1101936455000
wicio
Wysłana - 01 grudnia 2004 22:36
thatman ja też kiedyś pisałem że mi prawie nogi nie urwało ale to było po testopilinie 100 identycznie jak u Ciebie noga gorąca jak z pieca wyjęta chodziłem jak robot gdzieś po 5 strzale org się chyba przyzwyczaił bo zacząłem chociaż chodzić normalnie
i jeszcze jedno miejsce po strzale rozmasowywałem a z 5 minut chyba więc nie wiem czy poprawa nastąpiła z powodu przywyknięcia orga czy z powodu rozmasowywania...