Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

włosy na brzuchu -depilować?

SFD

Wysłana - 23 marca 2004 09:20    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez dE^SiRE z działu 'Fitness'.

Sprawdź swoje BMI

Heja!

Ostatnimi czasy przekulam sobie pępek i fajnie było by go troche pokazać, ale...

Na brzuchu mam włoski tworzące "meszek" Nie wygląda to dfajnie i BARDZO chciała bym coś z tym zrobić, aczkolwiek boję się, że jak zacznę woskować brzuch, będę już na to dożywotnio skazana i że włosy będą odrastały dłuższe, grubrze i mocniejsze... ;-(

Czy możecie mi coś doradzić?

Z góry wielkie dzięki :-*

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 marca 2004 13:06 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 23 marca 2004 13:06    Edytuj Cytuj
Proponuję wosk; szybkie i skuteczne wyjście z sytuacji Nie obawiaj się że włoski będą ci rosły mocniejsze, wręcz przeciwnie - cebulki się trochę osłabią.

SFD

Wysłana - 24 marca 2004 08:42    Edytuj Cytuj
I'll try... aczkolwiek troche sie boje bo nie chce wygladać za pare lat jak szympans , jeśli strace cierpliwość do wykonywania tego zabiegu...

A czym najlepiej woskowaś brzuszek?
Plasry VEET'a mogą być, czy może znasz coś lepszego?

Thanks 4 help

SFD

Wysłana - 24 marca 2004 12:22    Edytuj Cytuj
Rozumiem że jesteś chłopakiem bo na początku myślałam że to kobietka. Hmm, woski do domowego użytku są bardzo różne, duży wybór znajdziesz w sklepach. Ja używam veeta ale na ciepło (nie w plastrach) tylko że to już wyższa szkoła jazdy i na początek możesz mieć trochę kłopotu. Może spróbuj tych w plastrach bo są chyba najwygodniesze i do tego niedrogie.

Tyka

Wysłana - 24 marca 2004 12:39    Edytuj Cytuj
fajny chłopak co ma w podpisie "sexy female ;)"

SFD

Wysłana - 24 marca 2004 12:55    Edytuj Cytuj
Sory, nie spojrzałam na pierwszy wątek i na podpis To wszystko przez pośpiech

SFD

Wysłana - 24 marca 2004 14:57    Edytuj Cytuj
conclusion, nie obawiaj sie. Nie ma takiego mechanizmu, ktory by powodowal, ze wloski po depilacji staja sie bardziej widoczne. Gdy Ci sie znudzi , to wroca do takiego stanu, w jakim zaczelas je meczyc.

Tak sie tylko zastanawiam, czy oby nie przesadzasz. Bo jesli rzeczywiscie jest to tylko meszek, to chyba nie ma sensu go ruszac, bo wcale nie jest tak bardzo widoczny ani razacy Nic Ci nie grozi, ale podejrzewam, ze depilacja brzucha moze byc nieco bolesna. Mam kolezanke, ktora zawsze latem golila sobie brzuch wcale tego nie potrzebujac. Latwo popasc w przesade. No chyba, ze rzeczywiscie masz tzw. sciezke milosci

Swoja droga w pokreconych zakamarkach mojego umyslu zrodzil sie kiedys "wspanialy" pomysl, zeby wynalezc kabine, do ktorej wchodziloby sie po uprzednim posmarowaniu specjalnym preparatem wszystkich wlosow na ciele, ktore chcialoby sie ocalic , a pozostale poddawane bylyby np. promieniowaniu, ktore usuwaloby je na cale zycie, najlepiej oczywiscie bezbolesnie Na nieszczescie nie jestem wybitnoscia i sposobu realizacji tego projektu nie potrafie wymyslec

SFD

Wysłana - 24 marca 2004 15:46    Edytuj Cytuj
Jagodko, depilacja włosków na brzuchu nie jest taka bolesna Wydaje mi się że jest najmniej bolesna; ja depiluję kilka włosków na brzuchu raz na miesiąc i mam spokój. Po prostu denerwują mnie i muszę je usunąć.

Silvik

Wysłana - 27 marca 2004 13:54    Edytuj Cytuj
nie zgadzam sie z tym ze włoski pozostana takie same jak przez pierwsza depilacja :( sama probowałam bo jestem brunetka i nie wyglada to za dobrze i teraz załuje bo musze golic czesto i odrastaja grubsze i bardziej bidoczne wiec jesli nie widac ich az tak bardzo to nie radze Ci ich golic chyba ze jestes wytrwała i bedziesz je zawsze golic i pilnowac bo potem rzeczywiscie mozesz wygladac jak szympans :P

SFD

Wysłana - 02 kwietnia 2004 10:18    Edytuj Cytuj
depilowac tym beda stawac sie coraz slabszei ciensze tak jak na nogach... chodzi o to zebys ich nie golila bo po goleniu jest odwrotnie wloski staja sie grubsze i mocniejsze ;-(
aha jezeli chodzi o bol to bedzie to na samym poczatku troszeczke bolalo ale nie duzo a z czasem im wiecej razy bedziesz depilowac stanie sie to wogoel bez bolesne...wlasnie dlatego ze stana sie slabsze

pozdro

papcio0

Wysłana - 28 sierpnia 2009 19:13    Edytuj Cytuj
Moja Mama mowila ze za 1100 zł usuniesz sobie wlosy skad chcesz na zawsze:P pozdr:P

Walcz Walcz
Dawaj Dawaj...

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

włosy na brzuchu -depilować?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.