Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 693 razy
słowa kluczowe: włosy  brak 
Autor

włosy lub ich brak , a jak

sebaa8989

Wysłana - 13 grudnia 2009 15:42    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam pięknisiów
chciałbym się dowiedzieć od osób które mają problemy z łysieniem jak sobie z tym radzą , stosowałem tabletki belissa itp, i nie działają na mnie , obecnie loxon od 4 miesięcy jakichś, plus wichy decros aminexil szampon i ampułki. Włosy przestały wypadać dużą ilością, teraz mniej ich leci.Macie jakieś swoje ciekawe sposoby które wam pomagają w zachowaniu włosów , lub odroście ?dodam że mam 20 lat , problem z włosami zaczął się jakieś 2 lata temu możliwe że przyczyniła się , do tego po części narkoza podczas operacji. Włosy zrobiły mi się bardzo rzadkie a zakola powiększyły swoje terytorium.Łysi pisać co wam pomogło spowolnić ten proces ewentualnie zatrzymać sogi będą

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 grudnia 2009 17:57 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

220 VOLT

Wysłana - 13 grudnia 2009 17:57    Edytuj Cytuj
Finasteryd, a dokladnie Proscar. Zaczynam 4 miesiac kuracji, efekty..., wlosy leca, ale jest ich znacznie mniej. Mieszcze sie juz w dziennej normie czyli nie wypada wiecej niz 100, plus cos tam powoli, pojedynczo odrasta. Troche tez doklada mi sie do tego pewnie stres.
Idz na badanie wlosow, bo moze trzasneli Cie jakas grzybica w szpitalu :)

sebaa8989

Wysłana - 13 grudnia 2009 22:29    Edytuj Cytuj
właściwie to po loxonie i aminexil'u włosy wypadaja już w małym stopniu.Tyle że sa przerzedzone.Chciałbym stymulowac je do wzrostu o ile to możliwe, szczególnie na zakolach.Po tym finasterydzie nie odczuwasz jakichś skutków ubocznych ? mniejsze libido , popęd , zgaga , czy coś takiego ? bo takie niesprawdzone teorie wyczytałem , i interesuje mnie jeszcze jaki okres czasu już to bierzesz

220 VOLT

Wysłana - 14 grudnia 2009 08:24    Edytuj Cytuj
Biore 4 miesiace. Za skutkow ubocznych to faktycznie mam mniejsze libido w tej chwili, z tymze nie jest to jakis spadek dramatyczny. Moja dziewczyna nic nie zauwazyla heh. Trening silowy zawsze bedzie pomagal pod tym wzgledem.
Czytalem taka ciekawostke, ze fina moze powodowac mniejsze wzrosty sily, przy nabieraniu masy natomiast nie powinien przeszkadzac.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

włosy lub ich brak , a jak

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.