Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
cześć mam pytanie dotyczące tego środka czy ktoś brał już ten Vinstrol V 5mg/tabl ???? prosze o jakiś opis tego środka i jak braliście go już to jakie były efekty ????
no właśnie kumpel ma dostęp do tego wina 5mg / tabl i chcermy się coś o nim dowiedzieć jak na razie to wiemyt tyle że jest produkowany w australji koleś od którego mamy to wziąść mówił że te 5mg śą za****ise ponoć za***iście po nich idzie
no i myślałem że może ktoś z forum brał już go może king lub metrowiec jak ktos go brał to niech powoie coś o efektach maku a ty nie słyszałeś o 5 mg tabl ????
pozdrovka goffer
1000479380000
SFD
Wysłana - 14 września 2001 17:10
Slyszec to slyszalem, ale jeszcze nie spotkalem takowych w Polsce. No, ale zawsze moze sie cus takiego zdarzyc. Za***iscie idzie powtarzasz? No coz, wino ma to do siebie, ze raczej po nim samym to "za***iscie" raczej nie idzie, chyba, ze twoj kumpel wcina metandienonum i mysli, ze to winko...
Pozdrowka
1000480220000
SFD
Wysłana - 14 września 2001 23:49
no raczej nie ma napewno to wino v 5mg/tabl na 100% powiedz co wiesz na jego temat ??? przedchwilą gadałem z kolesiem który zrobił 18 kg masy na tym winie łącząc go z ruską testą propionatem maku napisz wszystko co wiesz na temat tego wina może znasz jakąś stronke gdzie by był ten winstrol v opisany jakoś fajnie
pozdrovka goffer
1000504146000
Gochan ZASŁUŻONY
Wysłana - 15 września 2001 09:47
Winstrol tylko 2mg 5 już dawno nie jest produkowany.
Son Gochan
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem" Aleister Crowley
Ekspert -
1000540047000
SFD
Wysłana - 15 września 2001 11:00
Winstrol v/5mg. tabl. istnieje i jest autentyczny. Jest to wino weterynaryjne co za tym idzie jest bardziej toksyczne,ale efekty są zdumiewające.Sama moc 5mg. oznacza że jest mocniejszy od ludzkiego tak więc mniej potrzeba i jest taniej.Od ciebie samego zależy czy chcesz to wziąść,czy nie boisz się o skutki uboczne.Znam wielu ktorzy to biorą i są bardzo zadowoleni.Pozdrawiam Venice!
venice
1000544409000
lifter
Wysłana - 15 września 2001 12:24
Jestes pewien ze te tabletki to jest Winstrol V, istnieja 5 mg tabletki ale nie Winstrol V bo to sa zastrzyki weterynaryjne robione przez Winthrop albo Upjohn z US. Generalnie tabletki sa uwazane za slabsze niz zastrzyki chpciaz to nie jest do konca jasne bo oba specyfiki sa 17-aa co znaczy ze oba przechodza przez watrobe. Jesli chcesz uzyc tabletek to bierz przynajmniej 20-30mg dziennie inaczej to strarta kasy. I jeszcze jedno Winstrol V(depot) i winstrol w tab to ta sama substancja(stanazolol) i nie ma roznicy pomiedzy wersja weterynaryjna a ta dla ludzi obie sa tak samo toksyczne dla watroby.
Ekspert -
1000549452000
SFD
Wysłana - 10 lutego 2002 17:56
winstrol v jest tez w tabletkach produkowany w australi zawiera 5 mg substancji aktywnej czyli stanozololu to zadna podróbka bo mam ja przed sobą
anapolon
1013360163000
marcopolo
Wysłana - 11 lutego 2002 08:11
Ten Australijski Vinstrol w tabletkach po 5mg jest prawdziwy jest to wersja weterynaryjna czyli dla zwierzat -miałem to w rece od znajomego kolesia który chciał za to 250 pln.-pokusa była spora ale jakos koksy dla koni mnie zniechecaja. ZASTANÓW SIE DWA RAZY ZANIM WEŹNIESZ TAKI KOKS !!! IJAAAACHCHCHAAAAAAAAAAAA !!! Z KOŃSKIM POZDROWIENIEM
marcopolo
marcopolo
1013411490000
micen ZASŁUŻONY
Wysłana - 15 lutego 2002 12:35
Troszke drogo - w Poznaniu kolo 180 zl cen asie waha.