Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1610 razy
słowa kluczowe: vacu  step 
Autor

vacu step?

SFD

Wysłana - 23 września 2004 12:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

mam pytanie odnosnie vacu stepu - zamierzam tego sprobowac, ale jest to dosc duza inwestycja, wiec tym bardziej ciekawi mnie, czy ktos juz probowal i czy to dziala? Oczywiscie nie spodziewam sie rezultatow typu "mniej do 10kg po 20 zabiegach", ale jednak mam nadzieje, ze bedzie to lepsze niz step-aerobic (rozne formy), ktory do tej pory stosowalam i niestety, ale zadowalajacych efektow nie przyniosl (moze dlatego, ze nie stosowalam wtedy diety:P) A oto i link dla zainteresowanych: http://www.vacustep.lublin.pl/naczym.html
Zamierzam przejść na dietę, ale chodzi mi głównie o wyszczyplenie łydek i ogólnie dolnych partii ciała - na inne formy treningu niestety nie mam czasu, poza tym nie chcę rozbudowywać zbytnio mięśni nóg. Zamierzam ćwiczyć na vacu stepie ok45min do godziny codziennie, ale jak już mówilam ciekawa jestem, czy ktoś tutaj tego próbował i jak wyglądają efekty?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 września 2004 15:02 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Tyka

Wysłana - 23 września 2004 15:02    Edytuj Cytuj
niestety nawet jeśli to daje efekty to krótkotrwałe

poza tym na tej stronie wypisują nonsensy odnośnie mechamnizmów utraty tłuszczu i ćwiczeń

ale spróbuj i napisz koniecznie jakie są wyniki, ale tak dopiero w około 3 miesiące po zakończeniu kuracji
Ekspert -

AgaStach

Wysłana - 17 listopada 2009 22:59    Edytuj Cytuj
W ciągu miesiąca straciłam 8 kg i zmieniłam ubrania na mniejsze o 2 rozmiary, chodziłam 6 dni w tygodniu przez miesiąc przy czym naprawde spacerowałam w szybkim tempie a widziałam takich, którzy biegali przez bite pół godziny! nie mam aż takiej kondycji

Aga Stach

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.