Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

usuwanie blizn i prostowanie nosa

M_F

Wysłana - 20 czerwca 2004 21:54    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam pytanie:
czy da sie operacyjnie wyprostowac zlamany kiedys noc ktory jest troche krzywy (wydaje mi sie ze ta krzywizna sie poglebia) -mialem zlamany 2 razy z tym ze za drugim mi nie nastawiali

jest mozliwosc usuniecia starych blizn? nie szytych tylko takich ktore sa wypelnione martwa skora? i czy takie zabiegi sa skuteczne?

robic takie cos u plastyka czy normalnego lekarza i jakie sa przecietne koszty takiego zabiegu u prywatnego lekarza (np plastycznego)

.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 czerwca 2004 22:52 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki ,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

koks20

Wysłana - 20 czerwca 2004 22:52    Edytuj Cytuj
mam podobnie i tez mnie to interesuje.......

koks20, a w zasadzie 21

Boofi

Wysłana - 20 czerwca 2004 23:16    Edytuj Cytuj
WSZYSTKO DA SIĘ ZROBIĆ ...

nos - operacyjnie da się naprawić : mogą to robic chirurdzy szczękowo-twarzowi (a tu dodam że są to bardzo często STOMATOLODZY z taką specjalizacją )
mogą to byc też chirurdzy plastyczni
najlepsza klinika znajduje sie na śląsku (nei pamietam gdzie) czy tak gdzies w górach !
ale ogólnie i inni lekarze sobie z tym poradzą
ile kosztuje - tu ciezko powiedzieć - na pewno nei mało ... najlepiej w necie snaleźć adresy klinik , gabinetów szpitali - i zadzwonić , wysłac maila ... (może nawet ze zdjęciem)

blizny oczywiście usunąć można i to raczej znacznie łatwiej
acha - jak by to było taką stricte martwą skórą wypełnione to by ci gniło i śmierdziało najlepiej powiedz skąd te blizny : po oparzeniach , zranieniach ? czy moze same sie pojawiły ?

a co do lekarzy - w sumei cos takiego jak normalny lekarz nie istnieje - każdy sie w czymś specjalizuje ... nawet ten normalny rodzinny - najczęściej internista ...

a co do chirurgicznych spraw to raczej tylko chirurg : ogólny , plastyczny , szczękowo-twarzowy i inni którzy sie na takiej robocie znają !!

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Boofi

Wysłana - 20 czerwca 2004 23:20    Edytuj Cytuj
http://www.slon.com.pl/ jest jakis tam cennik
4.Plastyka nosa 4000 - 5500 zł.

http://www.chirurgiaplastyczna.info/pl/index_FR_pl.php tu nos 3500 zł

http://www.vita-glob.pl/chirurgia_plastyczna.php

a co bede pisał - polecam gogle.pl i

[ +"chirurgia plastyczna" +cennik ]

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

M_F

Wysłana - 22 czerwca 2004 16:00    Edytuj Cytuj
normalny lekarz mialem na mysli takiego z panstwowego szpitala

blizny sa po przeroznych urazach, na twarzy mam kilka blizn z czego z 3 maja po kilka centymetrow, niektore zrobione w wypadkach jeszcze za dzieciaka, 2 z gleby na rolkach na rampie, 2 z bojki

.

SFD

Wysłana - 30 czerwca 2004 17:41    Edytuj Cytuj
mam pytanie... ile ok kosztuje usuniecie blizny szytej na twarzy(rozciete usta i nad ustami ok 1 cm...) czy mozna to usunac laserowo czy jak?

Boofi

Wysłana - 01 lipca 2004 01:09    Edytuj Cytuj
najlepiej pogadać ze specjalistą !
chirurgiem plastycznym - wszystko zalezy od regionu i tego na ile sie ktos ceni + dodatków ...

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge

Ekspert -

M_F

Wysłana - 01 lipca 2004 12:56    Edytuj Cytuj
niby tak, ale za zwykla wizyte z konsultacja icza przynajmniej 60 zeta

mtslisz boofi ze na jednej takiej konsultacji moznaby dowiedxziec sie wszystkiego czyli np cen za kazda blizne z kolei i prostowanie nosa?

.

Boofi

Wysłana - 01 lipca 2004 21:12    Edytuj Cytuj
myślę że tak ... ze sie dowiesz wszystkiego
a co do płacenia - moze wizyta wliczona jest w cenę zabiegu , a co do wizyty związanej z zapytaniem o koszty - nei sądze zeby to coś kosztowało ! a jeśli to mozna sie dogadać
a poza tym
z tego co mi wiadomo to najczęściej ludziom nei podoba sie wybik operacji ...

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge

Ekspert -

M_F

Wysłana - 01 lipca 2004 22:44    Edytuj Cytuj
czemu tak mowisz?

mozna cos spaprac prostujac nos? tutaj chyba w gre wchodzi ponowne jego zlamanie i ustawienie kosci w pierwotnym miejscu

z bliznami juz predzej -pewnie moga byc dalej widoczne, ale gorzej niz przed operacja chyba byc nie moze??

.

M_F

Wysłana - 01 lipca 2004 22:45    Edytuj Cytuj
aha no i masz soga oczywizda

.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

usuwanie blizn i prostowanie nosa

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.