Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 49525 razy
Autor

usuwanie blizn, przebarwien

madula

Wysłana - 03 listopada 2008 20:18    Edytuj  Cytuj
JEST W APTECE MASC O NAZWIE CONTACTUBEX NA BLIZNY KOSZTUJE OKOLO 60 ZL I JEST DOBRA....ROZJASNIA BLIZNY I CO FAJNE MOZNA JA STOSOWAC NA OTWARTA RANE WTEDY SZYBCIEJ SIE GOI I ZOSTAWIA TYLKO SLABO WIDOCZNA MALA BLIZNE!!

andrzej531

Wysłana - 09 listopada 2008 15:26    Edytuj Cytuj
witam, mam 16 lat i chcialbym sie dowiedziec czy moge juz poddac sie zabiegowi laserowemu zamykajacemu naczynka na twarzy(policzkach), bo slyszalem ze od 18

madula

Wysłana - 10 listopada 2008 17:09    Edytuj Cytuj
HMMM.....WYDAJE MI SIE ZE O ILE CO PRAWDA DOBREZ PAMIETAM Z WYKLADOW TO MOZNA OD 14......ALE TAKIE NACZYNKA MOGA DALEJ PEKAC......JESLI SIE ROBI TEN ZABIEG W MLODYM WIEKU BO TWARZ I SKORA NA CIELE W OKRESIE DOJREZWANIA ULEGA ZMIAN I PRZY TYM MOGA PEKAC NACZYNKA NIEZMKNIETE....

mleczyk100

Wysłana - 19 listopada 2008 17:31    Edytuj Cytuj
czy ktoś miał doświadczenia z laserem erbowym?Prosze o szybki kontakt!

mleczyk100

Wysłana - 19 listopada 2008 18:04    Edytuj Cytuj
Czy ktoś cos wie?

mleczyk100

Wysłana - 20 listopada 2008 19:37    Edytuj Cytuj
hej!Jest jakiś odzew?

mleczyk100

Wysłana - 24 listopada 2008 10:09    Edytuj Cytuj
hej!

zagur32

Wysłana - 05 stycznia 2009 15:47    Edytuj Cytuj
Witam ludzie chcialbym sie spytac bo pryszcze jako tako mi juz nie wyskakuja ale zostaly mi takie lekkie jakby blizy po starych wiecie o co chodzi??
i jak to mozna usunac/?jakies kremy najlepiej prosze:D

Siła jest bogiem, trening nałogiem, rzeźba zabawą a masa podstawą...

SpAiro_

Wysłana - 10 lutego 2009 22:30    Edytuj Cytuj
Witam, mam pytanko:

Czy blizny potrądzikowe bardziej widać na skórze opalonej czy bladej ? Bo nie wiem czy dalej się łudzić, że jak opale plecki na wakacje, to blizny będą mniej widoczne

>> The Outbreak Of The Hardcore Psychopaths <<

MALINA455

Wysłana - 10 marca 2009 19:33    Edytuj Cytuj
Czesc ja też miałam problemy z bliznami potrądzikowymi byłam załamana jak patrzyłam w lustro chociaż miałam blizny tylko na czole nie były to duże blizny ale patrzec nie mogłam 5 miesięcy temu poszłam do kosmetyczki i spytałąm sie jej czy da rade usunąć je kosmetyczka poradziła mi mikrodermabrazje zapisałam się i tak chodze juz pół roku na te zabiegi obecnie zapisałam się na 7 zabieg ale czoło mam już bardzo ładne prucz tego musiałam używać kremów wybielających na blizny z iwostinu i kremów na przemiany trądzikowe z thalgo .co prawda nie są te zabiegi najtańsze ale warto polecam już po 2 zabiegu widać efekty jeden zabieg kosztuje 120zł.

Odpowiedzi jest na 16 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

usuwanie blizn, przebarwien

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  9  10  11  12  13  14  15  16   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.