Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 49527 razy
Autor

usuwanie blizn, przebarwien

zombi_lol

Wysłana - 19 maja 2008 14:42    Edytuj  Cytuj
Mam pytanie te linki co zostaly podane na poczatku tematu to sa cenniki zabiegow ale cenny ta sa podane za jakies cm? czy jak?

malutka_k

Wysłana - 21 maja 2008 15:36    Edytuj Cytuj
wystarczyło je otworzyć
http://www.laser-studio.pl/cennik/ <--- cennik
inne toodnośniki do artykułów o takiej tematyce
Specjalista -

rikki191

Wysłana - 19 czerwca 2008 18:38    Edytuj Cytuj
a jak chce usunąć blizne po poparzeniu to też w tej klinice?

malutka_k

Wysłana - 19 czerwca 2008 21:19    Edytuj Cytuj
pewno tak
Specjalista -

ilcia1326

Wysłana - 30 czerwca 2008 22:10    Edytuj Cytuj
a ja mam pytanie... jeżeli ktoś z was usuwał pieprzyk z twarzy to co inni o tym mówili? bo ja bym chciała tylko boję się opinii innych...

malutka_k

Wysłana - 01 lipca 2008 21:05    Edytuj Cytuj
wal to.
twoj pieprzyk
twoje zycie
TWOJA SPRAWA
Specjalista -

mniammniam

Wysłana - 04 lipca 2008 14:23    Edytuj Cytuj
witam!
czy ktos moglby mi cos polecic, by rozwiazac moj problem? kilka lat temu przeszlam ospe wietrzna. mialam wtedy moze z 12lat. myslalam na poczatku, ze to jakis paskudny tradzik, wiec dawaj gabka,zele, mydla i szorowanie. zanim sie zorientowalam bylo za pozno. obecnie nie mam zadnych dziur, tylko ze jak wystawie skore na slonce, to pojawiaja mi sie momentalnie brazowe przebarwienia. albo, gdy jest b zimno to zamieniaja barwe na sinofioletowa. potem pojawil sie tradzik mlodzienczy na plecach, dekolcie i problem podobny. w jaki spoob moge sie pozbyc tych przebarwien na stale? i moc korzystac w lecie ze slonca? nie wiem na jaiej glebokosci one sa, ale w zimie staja sie o wiele mniej widoczne.

skiperek7

Wysłana - 22 lipca 2008 17:55    Edytuj Cytuj
Zawsze mi mówiono żeby unikać słońca, ale jak tu nie pójść na basen popływać :) Przez to cały czas jestem wystawiony na słońce. Ostatnio czasy trądzik mi zeszedł prawie całkowicie, ale blizny są. Słońce może działaś jakoś tak że je utrwala?

cwikla15

Wysłana - 23 lipca 2008 12:44    Edytuj Cytuj
ja też żadnych grudek już nie mam tylko blizny pod nosem i na brodzie, i bladą twarz mam i sie zastanawiam czy jak pójde się poopalać i poływać na jeziorem czy po kilku dniach jak będę już opalony na twarzy a potem mi to zejdzie czy nasili mi sie barwa tych blizn>?

Wszystko rób na 100%

koko1989

Wysłana - 11 sierpnia 2008 19:32    Edytuj Cytuj
ja do kosmetyczki chyba sie przejde może pomoże a słyszał ktoś z was o KOLAGENIE>>>??

koko

Odpowiedzi jest na 16 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

usuwanie blizn, przebarwien

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  8  9  10  11  12  13  14  15  16   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.