Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 49540 razy
Autor

usuwanie blizn, przebarwien

Ramboss

Wysłana - 01 czerwca 2009 17:55    Edytuj  Cytuj
Mam niewielkie blizny po pryszczach i przebarwienia na nosie - czerwone plamki. Na laser mnie nie stac jak narazie jakies kremy czy cos moglibyscie doradzic na blizny potradzikowe i przebarwienia? to tez po tradziku chyba mialem go 3 lata az.

Pozdrawiam

Ciastkoo

Wysłana - 01 czerwca 2009 17:59    Edytuj Cytuj
z peelingi u dermatologa? taniej niz laser choc nadal drogo ;]

Mikrodermabrazja np

Ramboss

Wysłana - 09 czerwca 2009 09:46    Edytuj Cytuj
Witam. Polecicie mi jakis krem/zel/mleczko/tonik czy cos na blizny i przebarwienia? Mialem kiedys tradzik juz praktycznie minal od czasu do czasu gdzies cos wyskoczy ale ogolnie mam teraz troche blizn i przebarwien. Ogolnie mam w miare tlusta cere szybko przetluszcza sie ;D No i dzisiaj wybiore ise do apteki czy moge tam kupic wszystko czego mi trzeba? Kremy zele toniki itp? ew. spytac sie tam czy mnie nie wkreca jakas i wcisna najdrozsze gowno :p

Pozdrawiam

szpiegowat

Wysłana - 10 czerwca 2009 11:31    Edytuj Cytuj
Mam 34 lata.Miałam złamanie skrętne kości piszczelowej ,które wymagało zabiegu .
Została blizna długości 12 cm.Czy jest możliwość operacji plastycznej na kasę chorych.

malutka_k

Wysłana - 11 czerwca 2009 18:54    Edytuj Cytuj
nie ma możliwości gdyż jest to zaliczane do zabiegu upiększającego i nie ma rekomendacji
Specjalista -

szpiegowat

Wysłana - 12 czerwca 2009 10:23    Edytuj Cytuj
Czy ktoś się orientuje jaka jest cena takiego zabiegu upiększającego i gdzie go można wykonać ?

szpiegowat

Wysłana - 12 czerwca 2009 10:26    Edytuj Cytuj
Czy ktoś się może orientuje ile kosztuje depilacja laserowa owłosienia na twarzy?

Ramboss

Wysłana - 12 czerwca 2009 19:17    Edytuj Cytuj
powtarzam :D

Witam. Polecicie mi jakis krem/zel/mleczko/tonik czy cos na blizny i przebarwienia? Mialem kiedys tradzik juz praktycznie minal od czasu do czasu gdzies cos wyskoczy ale ogolnie mam teraz troche blizn i przebarwien. Ogolnie mam w miare tlusta cere szybko przetluszcza sie ;D No i dzisiaj wybiore ise do apteki czy moge tam kupic wszystko czego mi trzeba? Kremy zele toniki itp? ew. spytac sie tam czy mnie nie wkreca jakas i wcisna najdrozsze gowno :p

Pozdrawiam

Volter14

Wysłana - 16 lipca 2009 13:49    Edytuj Cytuj
Czy na blizny cięte (półroczne) jest jakaś metoda polegająca na ich usunięciu/zakryciu? Próbowałem sobie zedrzeć pumeksem, ale gorzej to wygląda
Czy jakiś głęboki peeling pomoże? Myślałem też nad wydepilowaniem tych blizn woskiem.

Pozdro

mlody91

Wysłana - 18 lipca 2009 01:02    Edytuj Cytuj
witam mam problem na ramieniu mam blizne ok 2cm ale jest wypukla i zle to wyglada jest moze jakas masc ktora by pomniejszyla ta blize lub ja zlikwidowala? dodam ze nigdy tak nie mialem po szczepinkach ani sladu a blizna jest cieta.

Zmieniony przez - mlody91 w dniu 2009-07-18 01:03:44

Odpowiedzi jest na 16 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

usuwanie blizn, przebarwien

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.