Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ujędrnienie skóry po odchudzaniu

jurij1988

Wysłana - 09 marca 2007 12:27    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam. zaczołem znowu przygode z odchudzaniem, w 3 miechy schudłem ok 11kg:) dziennie biegam około godziny i 10-20minut, potem okokło 200brzuszków. Ale mój problem tkwi w skórze. dlatego ze jest ona troszku naciągnięta od poprzedniego odchudzania. Po treningu masuje skóre szczotką, nastepnie kostkami lodu a zaraz po tym wcieram krem Dax cosmetics'a i raz w tyg pilling z kawy. Czy to pomoże mi chociaz troche ujedrnić skóre.?

jurij

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 marca 2007 12:50 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

ona1983

Wysłana - 09 marca 2007 12:50    Edytuj Cytuj
http://www.sfd.pl/Search.asp?wczym=tytul&search=nadmiar+sk%F3ry
Tu coś poszukaj
Musisz poczekać bo skóra musi dojstosować się do nowej sytuacji.Zależy jakie kto ma ciało(jedna osoba bardziej jędrne inna gorzej).Czasem jednak potrzebna jest ingerencja lekarza chirurga-ale wg mnie to już na prawdę ostateczność.
Dość dobrze dobrałeś te zabiegi.Zamiast tych kostek możesz prysznice zimno-ciepłe stosować,są wygodniejsze.Jak się smarujesz tym kremem to można na noc owinąć się folią np.spożywczą to krem lepiej się wchłonie.
Fusy z kawy są ok dość skuteczne(kawa jest też dodawana do wielu preparatów wyszczuplających ).
Cierpliwości a z czasem powinno być tylko lepiej.

www.beksinski.com.pl
Znawca -

grzechs

Wysłana - 09 marca 2007 13:43    Edytuj Cytuj
jurij1988

mozesz opisac dokladniej wykonywane czynnosci, byłbym wdzięczny

projektowanie stron www, grafika, ulotki, reklama, wizytowki, loga, grafik poznań, tanio, identyfikacja wizualna

www.lesniewicz.pl

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ujędrnienie skóry po odchudzaniu

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.