Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

uda, posladki, cwiczenia i dieta - nowa

SFD

Wysłana - 13 marca 2003 22:30    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witajcie! Od paru dni podczytuje Waszą grupę. Fascynuje mnie Wasze sportowe zacięcie. Wiem, ze potraktujecie mnie jak wapniaka - jestem od wielu z Was sporo starsza :(, ale mam nadzieję, ze pomożecie i wytłumaczycie wiele nurtujacych mnie kwestii. By i w moim wieku miec dosc ładną sylwetkę rozpoczełam cwiczenia oraz diete. Niestety nie znam sie ani na doborze cwiczen ani na doborze potraw. Zależy mi na poprawie kształtu ud i posladków a konkretnie ich wyszczupleniu. Obecnie 3 razy w tygodniu chodze na spinnig, 2 razy w tygodniu na siłownie i staram sie choc nie zawsze mi to wychodzi choc raz w tygodniu byc na pływalni. Poza tym wycofałam z mojego menu słodycze i mieso, nadrabiając warzywami, białym serem i ryzem. Prosze o pomoc w doborze cwiczen na siłowni, gdyz obiekt na ktory uczęszczam nie jest profesjonalny i brak tam kompetentnej osoby.

iza

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 marca 2003 14:48 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 14 marca 2003 14:48    Edytuj Cytuj
jee pierwszy jestem

#################
#Barlinek ruless#
#################

verona

Wysłana - 14 marca 2003 14:57    Edytuj Cytuj
Iza
no nie przesadzaj
jestes raptem 4 lata starsza ode mnie

-------------------------
TEXT TYGODNIA:
Zacząłem dzisiaj poważnie ćwiczyć i już mam tego dość. Mdłej mieszaniny w postaci suplementów, treningu i poważnej ilości spożywanego pokarmu. Zastanawiam się czy to mas sens.

--------------------------
twiters mi kazal wiec dopisuje:
wszyscy Trojboisci tez będą rozbierani
Profesjonalnie - bo przez Trojbojową doradczynie.

Twarda, syntetyczna, leniwa i d****na Efka
Znawca -

verona

Wysłana - 14 marca 2003 14:59    Edytuj Cytuj
http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=56972
tutaj Si2 podaje linki do najczesciej omawianych tematow - bardzo ciekawe

W ogole to poczytaj troche forum, porozgladaj sie
Bardzo duzo rzeczy zostalo juz napisane.

I zapraszamy z bardziej konkretnymi pytaniami

TEXT TYGODNIA:
Zacząłem dzisiaj poważnie ćwiczyć i już mam tego dość. Mdłej mieszaniny w postaci suplementów, treningu i poważnej ilości spożywanego pokarmu. Zastanawiam się czy to mas sens.

Znawca -

verona

Wysłana - 14 marca 2003 15:01    Edytuj Cytuj
i nie bardzo wiem co Ty chcesz wyszczuplac....
przy takim wzroscie i wadze.....
chyba chodzi Ci bardziej o uksztaltowanie "kochanego cialka" a nie zrzucanie wagi

TEXT TYGODNIA:

Znawca -

SFD

Wysłana - 14 marca 2003 20:00    Edytuj Cytuj
No tak... niekoniecznie chce wyszczuplec... Zalezy mi najbardziej na "zamianie" tkanki tłuszczowej z ud i posladków na mięśnie.

iza

SFD

Wysłana - 18 marca 2003 10:50    Edytuj Cytuj
na uda polecam półprzysiady i wypady, ale koniecznie musisz je robić prawidłowo, inaczej zniszczysz kolana, a efektu i tak nie będzie. Aby nogi naprawdę były ładne musisz ćwiczyć wszystkie grupy mięśniowe równomiernie, pamiętaj,że przednia część uda jest najsilniejsza, a przywodziciele najsłabsze. Najlepiej wybierz się na zajęcia typu TBC, ABT Body Sculpt (różnie się nazywają w różnych klubach) do dobrego instruktora. Nie przesadzaj z obciążeniem, bo możesz zamiast wyszczuplić uda za bardzo je rozbudować, poza tym polecam rower i pływanie stylem klasycznym.

Missy ZASŁUŻONY

Wysłana - 18 marca 2003 12:16    Edytuj Cytuj
Iza04 nie wykluczja miesa(chudego) totalnie ze swojej diety(cenne bialko, ktore pomoze ci w twojej transformacji).Potem powrzucam wiecej linkow.Albo cos sama ci podesle.

Magdalena Lipinska

po"grubas" w dziale fitness
Satisfaction lies in the effort, not in the attainment
Znawca -

Tyka

Wysłana - 18 marca 2003 13:16    Edytuj Cytuj
Iza, 182 cm i 62 kg to tak naprawdę lekka niedowaga (BMI = 18.7)

A o traktowanie się nie martw - jako mega-wapniak w tym dziale mogę Ci powiedzieć że te dzieciaki dookoła sa całkiem okay Czasem tylko coś napiszą o "jesieni sredniowiecza" ale tak generalnie to są przemili i bardzo pomocni

Pozdrawiam, Tyka

zamiast dawać soga kliknij tu : http://www.pajacyk.pl
Ekspert -

SFD

Wysłana - 19 marca 2003 14:18    Edytuj Cytuj
No cóż... może to niewielka niedowaga, ale czuje sie z tymi kg znakomicie :). Wracając do postów koleżanek to: faktycznie poczytałam sobie troszke o odżywianiu i zaczęłam jadać gotowaną piers drobiową. póki co to wszystko z mięsa jakie dam rade w siebie wcisnąc;). No i dziekuje za zestaw cwiczen na nóżki, mam nadzieje, ze juz niedługo staną sie piękne.

iza

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

uda, posladki, cwiczenia i dieta - nowa

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.