Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Witam
Mam w planie ulozenie sobie diety z prawdziwego zdarzenie, caly czas czytam i przygotowuje sie do tej sytuacji, tak czy inaczej warunki na prawdziwa diete bede mial za miesiac góra dwa
póki co jem u mamusi i musze zadowolic sie tym co jest w domu
nie ma mowy o prawdziwej kulturystycznej diecie bo nie bede wyjadal calej lodówki
póki co chcialbym jednak zachowac propocje i w zaleznosci od tego co akurat jest w domu w miare "kulturystycznie" jesc
mam pare pytan
176, 76 kg
27 lat, rok treningu bez diety, obecny cel sila
1. Jaki powinien byc stosunke białka do ww, czy 1:4 to odpowiednia ilosc? w jednym posilku oraz ogolnie w ciagu calego dnia
Generalnie to chcialbym jesc na takiej zasadzie, licze bialko przypuscmy 20g w posilku, dobieram do tego ww, czyli np te 80g , i dodaje jakis owoc? Czy to byloby to dobre wyjscie w tej tymczasowej sytuacji?
2. Co w sytuacji gdy do jedzenia, sa produkty typu, bigos, nalesniki z kapusta i grzybami, ruskie pierogi, nalesniki z serem, ITD nie sa to produkty kulturystyczne ale jednak trzeba cos zjesc, jesc tego duzo, malo czy lepiej w ogole sobie darowac?(jesli nie ma w tym momencie nic innego do zjedzenia)
3.Czy mozna jesc ogórki kiszone, korniszony, czy tam jakie sa jeszcze ich rodzaje ze sloika?
Chodzi o to ,ze poprostu nie moge sobie teraz ulozyc diety bo nie mam wplywu na to co jest w lodowce i nie moge tego tym bardziej zaplanowac, prosze wiec o jakies rady wskazowki jak postapic w takiej a nie innej sytuacji bo diete z prawdziergo zdarzenia bede mial ale za miesiac dwa jak mi warunki pozwola.
Zmieniony przez - Guru7 w dniu 2010-02-19 00:11:15