Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 57 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odżywianie
trzy pytania do diet biaĹ‚kowych / ketozowych 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: trzy pytania diet bia kowych ketozowych
Autor "trzy pytania do diet biaĹ‚kowych / ketozowych"   

alohura85
 Wysłana - 9 luty 2010 08:10        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam, mam kilka pytaĹ" do specjalistĂłw. mam nadziejÄ, Ĺźe to dobry wÄtek.
1. Czy polecilibyĹ>cie diete wysokobiaĹ,kowÄ (kopenaskÄ, ketozowÄ lub innÄ) osobie z hipoglikemia? Dlaczego tak lub dlaczego nie?
2. Jaki jest najdluzszy polecany okres diety ketozowej? tak by nie zaszkodzic organizmowi. z tego co czytam o tej somatotropinie to ulatwia lipolize, czyli to pozytywne zjawisko, ale na jak dluga mete?
3. Czy pobudzenie tarczycy i wzmozone wydzielanie somatotropiny moze w jakis sposob kolidowac gdy osoba zazywa kombinacje melatoniny i 5HTP ?

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

trzy pytania do diet białkowych / ketozowych

<< Pomóżcie Dieta / Przygotowanie do redukcji >>

Podobne: Podstawy układania diety | Przygotowanie do diety | Zbilansowana dieta redukcyjna | Tutaj poprawisz swoja DIETE | Potrzebujesz Diete?Masz Pytania?ZAJRZYJ | POJEDYNCZE PYTANIA cz.2

Warto przeczytać: nitro-tech harcore opinie | nitro-tech harcore | skutki uboczne po prohormonach | powiekrzona lewa komora serca | wystajâace âlopatki | belliarego | ela_89 | klatka nierosnie | magna powre | siwy 00997 | siwy00997 | wzrost kulturystyka | skakanka hit | plan do poprawy sily klatki | olimp - magna power | pon 4 powt*80% | pon 110% 1 powt | zabi xiaze | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL