Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

treningi w ekstraklasie

PAZURA

Wysłana - 02 stycznia 2010 17:05    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

to jak to własciwie jest e ekstraklasia.piłkarze trenuja raz dzienie czy dwa razy dzienie i w jakiej porze?bo w najlepszych klubach swiata jak real czy barcelona to trenuja dwa albo 3 razy dzienie?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 stycznia 2010 17:22 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

sixth

Wysłana - 02 stycznia 2010 17:22    Edytuj Cytuj
trenując codziennie po 2,3 razy dziennie to by sie zajechali, mysle ze kazdy klub trenuje inna liczbe godzin, wiec nie da sie udzielic jednoznajcznej odpowiedzi na Twoje pytanie

Nie mogę ci pomóc,jestem koniem.
--==GAINER TEAM==--

PAZURA

Wysłana - 02 stycznia 2010 17:35    Edytuj Cytuj
nie no kiedys mi sie wydawało że w ekstraklasie maja jeden trening dzienie rano badz popołudniu np o 10 rano lub 16 popołudniu i myslałem ze trwa ok 2 godziny no chyba ze dłuzej.ale kiedys od kogos słyszałem ze 3 lidze lub 4 lidze maja treningi codzienie wiec wydaje mi sie ze chyba jest jakas roznica w czestotliwosci w trenowaniu w ekstraklasie a w 4lidze ale rzeczywiscie 3 treningi dzienie to przesada.wiec zastanawiam sie czy w ekstraklasie sa treningi 2 w jednym dniu czy jeden.no bo pewnie czasami sa jakies wyjatki jak jest jakies zgrupowanie to pewnie trenuja wiecej niz zwykle.jak sa w wysokiej formie zawodnicy to moze trener da jakis dzien wolny a jak w gorszej to wiecej trenuja na wiekszych obrotach.

PAZURA

Wysłana - 02 stycznia 2010 18:00    Edytuj Cytuj
a wie ktos kiedy zaczyna sie przerwa wakacyjna piłkarzy ekstraklasy ta po koncu sezonu i kiedy sie konczy.ile oktrwa wakacyjny urlop piłkarzy ekstraklasy?

Maciej_gks

Wysłana - 02 stycznia 2010 20:41    Edytuj  Cytuj
W Polsce urlop w wakacje trwa mniej czasnu niż w zimę , co jest chore i dla innych krajów nie zrozumiałe . Niemcy mają taki sam klimat a przerwa zimowa trwa 4 tyg. Po co zaczynają grać w lipcu .. niech zaczną we wrześniu a na wiosne , skończą w grudniu i zaczną na koniec stycznia .. może i nie na temat ale tak chciałem napisać.. ;p

''Niektórzy uważają, że Piłka Nożna to sprawa życia i śmierci.
Ja uważam, że to znacznie poważniejsza sprawa''
''3/4 życia spędziłem na boisku, resztę zmarnowałem''

PAZURA

Wysłana - 02 stycznia 2010 20:48    Edytuj Cytuj
no bo teraz piłkarze cracovii mieli 3 tyd przerwy albo dłuzej a w niektorych klubach maja 4 tyg a nawet prawie 6 tyg wolnego a letni chyba trwa 2 tyg albo 3 tyg tak mi sie wydaje a przeciez letni powinien byc dluzszy od zimowego.

bodymaker

Wysłana - 02 stycznia 2010 23:34    Edytuj Cytuj
często jest tak, że w sezonie np. 4 dni w tygodniu treningi odbywają się raz dziennie a 1 dzień 2 razy, lub 3 dni po jeden trening a 2 dni po dwa. Do tego dochodzi mecz i dzień wolny. Zależy od trenera

Sklep kibica www.ISS-sport.pl sponsorem Ligi Typerów! Zagraj z nami!
[http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__VII_Edycja-t567860.html]
Specjalista -

PAZURA

Wysłana - 03 stycznia 2010 10:36    Edytuj Cytuj
no mi sie wydaje ze to jest bardziej partnerski układ miedzy trenerem a zawodnikami ze jest ustalona jakas stała pora np codzienie trening o 10 rano albo codzienie o 16 popołudniu ale raczej wydaje mi sie ze jak trenuja raz dzienie to rano. a rzeczywiscie wydaje mi sie ze o czasu do czasu trener mowi zrobimy sobie dzisiaj jszcze jeden trening np o 17. a inny razem jutro nie przychodzcie macie dzien wolny.

PAZURA

Wysłana - 03 stycznia 2010 15:00    Edytuj Cytuj
no bo jak w sobote jak jest wyjazdowy mecz to juz w piatek wyjazdzaja na niego a w zamian w niedziele wolne

PAZURA

Wysłana - 04 stycznia 2010 00:42    Edytuj Cytuj
a ciekawe ile trenuja w najlepszy klubach swiata takich jAK MANCHESTER BARCELONA CZY REAL RAZ DZIENIE A MOZE DWA BO CHYBA WIECEJ NIZ DWA TRENINGI DZIENIE NIE MAJA.A WY JAK MYSLICIE?

Black Pete

Wysłana - 04 stycznia 2010 14:14    Edytuj Cytuj
Wyłącz tego capslocka i edytuj posty

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]
[http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__X_Edycja-t791009.html]
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

treningi w ekstraklasie

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.