Temat: Treść:
Autor

treningi sztuk walk Częstochowa, okolice (MMA)

Koller

Wysłana - 07 lutego 2009 23:50    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Potrzebuję info o treningach sztuk walk coś koło zawiercia. Może być Cz-wa. Generalnie mi zależy na MMA ale wszystko inne też może być. Mam u siebie ju-jitsu ale nie zbyt mi to leży bo w poniedziałek i środę i trochę nie wyrabiam :/ Właśnie chodzi mi głównie żeby treningi były w weekend pt-sobota jeśli ktoś by takie coś wynalazł;] pzdr

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 lutego 2009 00:02 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

FightOrDie MMA i K-1

Wysłana - 08 lutego 2009 00:02    Edytuj Cytuj

You're the fighter you've got the fire
The spirit of a warrior, the champion's heart
You fight for your life because the fighter never quits
You make the most of the hand you're dealt
Because the quitter never wins
No!
Ekspert -

Andrew3 www.fight24.pl

Wysłana - 08 lutego 2009 00:44    Edytuj Cytuj
MMA w niezłym wykonaniu masz jeszcze u Łukasza Wosia na ul. Sobieskiego, wejście Siłownia Gryf obok lodowiska.
Poz

Sceptyczny Entuzjasta SAA

How to create a perfect beast ?!

shogun9

Wysłana - 12 lutego 2009 22:41    Edytuj Cytuj
Pozatym wszystkich zainteresowanych Muai thai powinna ucieszyc informacja że od luteo ruszaja treningi własnie tej sztuki walki w Czestochowie

MemphiS_91

Wysłana - 12 lutego 2009 23:08    Edytuj Cytuj
Witam panów ;)
Ja się w najbliższym czasie zapisuję na MMA.. i ciekawią mnie szczegóły dotyczące właśnie treningów u Łukasza Wosia ;) na ul. SObieskiego. Jest niedaleko od centrum i PKP a że bd dojeżdzał i nie znam zbyt dobrze miasta to mi odpowiada :]
Mógłby ktoś dać więcej info o tym klubie.. bede bardzo wdzieczny. Chodzi mi głównie o opłaty, jaka atmosfera itp.
Mam 15 lat (w marcu skończę :P ) czy jest tam jakieś zastrzeżenie co do wieku.. Mogę się tam zapisać.. ??
Pozdrawiam :)

shogun9

Wysłana - 12 lutego 2009 23:35    Edytuj Cytuj
Wiesz najlepiej będzie jak tam sie przejdziesz i zapytasz opinie o klubie sa dobre treningi 3 razy w tyg tylko sie na początku nie zniechęcaj wiadomo ze bedzie ciezko ale to tylko na początku jak ze wszystkim w życiu powodzenia...

MemphiS_91

Wysłana - 13 lutego 2009 14:48    Edytuj Cytuj
OK :)
Był już jakiś temat o tym klubie pamiętam.. I jak mi pisali to że treningi właśnie 3 razy w tyg. w poniedziałek środę i piątek.. chyba :P . Tylko nie pamiętam za bardzo jakie są godziny treningów.. o 17 ??

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

treningi sztuk walk Częstochowa, okolice (MMA)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.