Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

trening w domowej silowni

panszymon

Wysłana - 30 sierpnia 2009 00:56    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mam 30 lat,95 kg staż 2 lata trenuje regularnie na domowej silce ( ławka,gryf łamany, hantle ) ale mój plan jest trochę chaotyczny,(hst i nitrobolon ale nie podobał mi się i marne efekty ostatnio kretka plan jak niżej . Przez 2 lata nie robiłem dłuższej przerwy na regeneracje ale to błąd bo zupełnie straciłem sile. Zauważyłem ze podczas częstych 3 x w tyg. treningów (mój ulubiony plan) klatka, bicek, nogi, brzuch,na jednym treningu na dużych ciężarach robię lepsze postępy niż podczas typowego planu, poza tym taki trening sprawia mi większą frajdę . Jednak doszedłem do pewnego poziomu,i utknąłem w miejscu, proszę o porady dotyczące treningu.

obecnie po przerwie ok. 1 mies. i zacząłem ćwiczyć małymi ciężarami ale powoli i dokładnie( niezła pompa ).
Założyłem sobie ze będę sukcesywnie zwiększał ciężar.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 sierpnia 2009 10:13 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

la_mystery

Wysłana - 30 sierpnia 2009 10:13    Edytuj Cytuj
Trening, który robiłeś to coś ala FBW tylko niepełne :). Jest to genialny trening, według mnie lepiej zdający egzamin niż tradycyjny split.
Poczytaj http://www.sfd.pl/[art]_FBW-_Full_Body_Workout_by_georgu-t364504.html

Jeżeli masz w domu podstawowy sprzęt jak ławeczka, gryfy, obciążenie to bez problemu możesz jechać takim planem.
Pzdr.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

trening w domowej silowni

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.