Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

trening szybkosiowy w domu!

showdown5

Wysłana - 18 maja 2008 23:55    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez Mawashi z działu 'Trening w domowych warunkach'.

Sprawdź swoje BMI

Mam prosbe czy moglby mi ktos pomoc w ulozeniu planu treningowego:) dokladniej chodzi mi o poprawienie szybkosci(pryszpieszenia), bo gram w pilke i slabo jest z moimi sprintami. w domu mam do dyspozycji sztange i hantle wiec mozliwe sa przysiady ze sztanga itp. na dworzu tez z checia potrenuje. prosze o pomoc znajaca sie na rzeczy osobe! z gory dziekuje

play beautiful...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 maja 2008 08:45 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

TonySnk

Wysłana - 19 maja 2008 08:45    Edytuj Cytuj
wg mnie nie masz co robić przysiadów z obciążeniem, bo masa ci pójdzie i będziesz jeszcze wolniejszy tylko rowerek, kup sobie lepsze buty
Rób sobie trening dla początkujących jest podwieszony, pójdzie ci kondycja w góre

wiadomo_kt

Wysłana - 19 maja 2008 09:33    Edytuj Cytuj
>wg mnie nie masz co robić przysiadów z obciążeniem, bo masa ci >pójdzie i będziesz jeszcze wolniejszy tylko rowerek, kup sobie >lepsze buty

Ciekawe ze sprinterzy sa przymasowani i biegaja szybciej niz szczupli kolarze

Mawashi

Wysłana - 19 maja 2008 10:25    Edytuj Cytuj
Piłkarze to nie sprinterzy, to po pierwsze. Trening szybkościowy do piłki nożnej to biegi interwałowe, różnego rodzaje ćwiczenia poprawiające dynamikę (żabki, wieleskoki, wskakiwanie na podwyższenie, etc.). W domu możesz stosować trening dla początkujących (obwodowy) który poprawi ogólną sprawność ciała ale poprawę biegania, poprawi bieganie Więcej w odpowiednim dziale do którego Cię przenoszę.

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"

edziu18

Wysłana - 19 maja 2008 17:28    Edytuj Cytuj
do jakiego działu został przeniesiony ten temat??

showdown5

Wysłana - 19 maja 2008 18:23    Edytuj Cytuj
jesli chodzi o kondycje to jest dobrze tylko gorzej przyspieszeniem chce je poprawic nawet kosztem lekkiej utraty kondycji. co do przysiadow ze sztanga itp. chodzi mi o trening szybkosciowy z mniejszym obciazeniem i szybkie powtorzenia, moze wypowie sie ktos kto zna sie na rzeczy;)?

play beautiful...

-Baca-

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

trening szybkosiowy w domu!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.