witam. Wkrótce zaczynam redukcje. Oto mój planowany trening: -pon: trening siłowy -wt: trening siłowy -śr: HIIT -czw: trening siłowy -pt: HIIT -sob: trening siłowy -nd: wolne do tego chciałem codziennie wykonywać A6W. Czy to nie bedzie za duzo?? Prosze o porady
Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.
sorry ale nie dałeś nic o sobie. nie mam jak pomóc.
pzdr/
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
Ekspert -
1162139364000
kolos88
Wysłana - 29 października 2006 18:17
no tak ;] więc: wiek:18 wzrost:184cm waga: 86kg cel :redukcja 5 kg fatu dieta : jest obecny trening: PON: 1)klatka wyciskanie sztangi na ławce prostej 4*8 wyciskanie hantli na ławce skośnej- głowa w góre 4*8 wyciskanie na maszynie-głowa w dół 3*8 rozpiętki 4*12 2)łydki 3)brzuch WT: 1) grzbiet ŚCIĄGANIE DRĄŻKA WYCIAGU W SIADZIE SZEROKIM UCHWYTEM 4*12/10/10/8 PRZYCIĄGANIE LINKI WYCIĄGU DOLNEGO W SIADZIE PŁASKIM 4*8 PODCIĄGANIE KOŃCA SZTANGI W OPADZIE 4*8 2)BRZUCH ŚR: WOLNE CZW: 1)NOGI Przysiady wykroczne 4*12 Prostowanie nóg w siadzie 4*10 Wypychanie ciężaru na suwnicy 4*12/10/10/8 łydki 2)barki Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia 4*8 Unoszenie ramion w przód ze sztangielkami 4*10 SZRUGSY 4*10 3)brzuch PT: wolne SOB: 1) biceps Uginanie ramion ze sztangą stojąc podchwytem 3*8 Uginanie ramion ze sztangielkami w siadzie na ławce skośnej 3*10 Uginanie ramion ze sztangą na "modlitewniku" 3*8 2)triceps WYCISKANIE “FRANCUSKIE” JEDNORĄCZ SZTANGIELKI 4*12 POMPKI W PODPORZE TYŁEM 4*10 3)przedramie 4)brzuch NI :wolne
przy redukcji chcialbym zachowac podobny trening (z mozliwymi lekkimi modyfikacjami), i wprowadzic HIIT w dni wolne poza niedzielą. DO tego A6W codziennie. Dodam ze jestem aktywny fizycznie
Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.
1162142255000
kolos88
Wysłana - 29 października 2006 20:40
ponawiam prośbę !
1162150800000
menciu
Wysłana - 29 października 2006 20:45
sam sobie odpowiedziałeś: "dieta: jest" zcyli po kłopocie fat poleci trening siłowy ma niewiele do zrzucania. możesz wykonywać natet taki jak na mase. ja miałem taki plan..3x w tyg siłownia 4x aeroby (40-60 minut rowerek stacjonarny w miare stałym tępie) + Twoja, mam nadzieje odpowiednia, dieta i jest git
1162151100000
kolos88
Wysłana - 29 października 2006 21:01
tylko chce to zrobic przy jak najmniejszej stracie masy mięsniowej
1162152117000
Fuckmaster ZASŁUŻONY
Wysłana - 04 listopada 2006 09:39
a6w nie spalisz tluzsczu - zamiast tego polecam zwykly trening brzucha ok 2 ćw 2x tydzien. a ile juz cwiczysz na silowni itp? bo nie moge sie dopatrzeć?
j/w trening silowy za wiele kcal nie spali - powinines dodac treningi aerobowe 4-5x tydzien (biegi truchty marszobiegi roweryki stacjonarne bieznie orbitreki etc )