Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

trening na mięsnie brzucha

hermic

Wysłana - 28 lutego 2010 13:10    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

czy mógłby ktoś pomóc jakiś dobry trening na mieśnie brzucha
czy bieganie jest dobre??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 lutego 2010 13:15 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

grimgir

Wysłana - 28 lutego 2010 13:15    Edytuj Cytuj
ankieta

ronie220

Wysłana - 28 lutego 2010 13:15    Edytuj Cytuj
http://www.sfd.pl/%5BART%5D_Mi%C4%99snie_brzucha_w_pytaniach_i_odpowiedziech.-t517926-s1.html

Bieganie jest dobre-ale zalezy do czego ci jest potrzebne.Jak mozna sie spodziewac-zeby spalic troche kalori-a co za tym idzie-tluszczu.Wiec w takim wypadku bieganie jest najlespsze i najzdrowsze.
Ekspert -

hermic

Wysłana - 28 lutego 2010 13:23    Edytuj Cytuj
no racja
na na jakie dystanse biegać czy około 3 km tak 2 -3 razy w tygodniu bedzie dobrze?

Szczepanx

Wysłana - 28 lutego 2010 18:59    Edytuj Cytuj
Proponuje ci biegać te 2-3 razy w tygodniu ale po 30 min. i po biegach odrazy brzuszki

Coco Jumbo i do przodu

MOREPOWER

Wysłana - 01 marca 2010 01:31    Edytuj Cytuj
Możesz biegać zdrowo nawet do 60 minut tak 3 razy w tygodniu. Brzuszki nie muszą być wcale zaraz po bieganiu-nie wpłynie to ani trochę na spalenie tłuszczu z okolic rejonu brzucha, a kiedy po bieganiu zużyjesz zapasy glikogenu[wątpliwe ale możliwe], nie będzie to nawet mądre trenowac jakichkolwiek mięśni...
Specjalista -

Szczepanx

Wysłana - 01 marca 2010 12:39    Edytuj Cytuj
MOREPOWER- według mnie wpłynie to na spalanie tłuszczu. Organizm przez pierwsze ok 30 min. wysiłku fizycznego pobiera energie z cukru a po upływoe tego czasy z tłuszczu który spala. Jeżeli "hermic" chcesz troche poprawić rzeźbe brzucha to ci polecam to co napisałem, a jak zależy ci na wzmocniemniu mięśni możesz robić tak jak napisał MOREPOWER

Coco Jumbo i do przodu

Hubert81

Wysłana - 01 marca 2010 13:29    Edytuj Cytuj
Nie ma wpływu na 'rzeźbę' to czy robisz brzuszki po bieganiu czy nie. Rozsądek przemawia za tym żeby po aerobach nie wykonywać ćwiczeń siłowych.

Trening bez nóg jest jak seks bez partnerki.
Mój dziennik:
[http://www.sfd.pl/-t826701.html]
Ekspert -

MOREPOWER

Wysłana - 01 marca 2010 13:29    Edytuj Cytuj
Hm, tak. Na pewno jeśli chcesz zbudowac mięśnie brzucha, lepiej by było je ćwiczyć w innym czasie niż zaraz po bieganiu.

To co napisał mój przedmówca się zgadza, z tym, że nie istnieje miejscowe spalanie tłuszczu. Organizm[genetyka]sam decyduje, z którego miejsca najpierw zejdzie fat.

EDIT:Jako, że Hubert mi się wciął-pisząc o moim przedmówcy miałem na myśli Szczepanx

Zmieniony przez - MOREPOWER w dniu 2010-03-01 13:29:52
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

trening na mięsnie brzucha

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.