Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

trening a wypadanie włosów

PitRR

Wysłana - 17 sierpnia 2009 15:51    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam
mam duży problem z łysieniem androgenowym, z tego powodu przyjmuje finasteryd w postaci Propeci. skutki leczenia są średnio zadowalające, ale liczę, że może w dłuższej perspektywie zaczną przynosić większe efekty. kilka miesięcy temu zacząłem intensywny trning na siłowni i zauważyłem, że łysienie się nasiliło. zastanawiam się czy te dwie rzeczy mają jakikolwiek związek. finasteryd hamuje przemiane testosteronu, którego w czasie treningów siłowych wydziela się więcej. od razu mówię, że nie stosuję żadnego dopingu, jedynie podstawowe suplementy białkowo-węglowodanowe, na przyrost masy, z którą mam problemy.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 sierpnia 2009 14:45 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

PitRR

Wysłana - 19 sierpnia 2009 14:45    Edytuj Cytuj
może ktoś byłby tak fajny i mi odpowiedział
będę naprawdę wdzięczny
pozdro

logr3s

Wysłana - 25 sierpnia 2009 11:12    Edytuj Cytuj
Skuteczność propeci czy proscaru maleje z biegiem czasu .... być może w twoim przypadku powoli przestaje działać stąd nasilone wypadanie .

PitRR

Wysłana - 25 sierpnia 2009 13:25    Edytuj Cytuj
ok. czyli trening, raczej nie ma z tym nic wspólnego?

ja1922

Wysłana - 07 listopada 2009 15:22    Edytuj  Cytuj
stosuje finasteryd w dawce 1mg propecia na lysienie androgenowe,zaczynam dopiero swoja przygode z siłownią i mam pytanie Czy fFinasteryd wpływa na mój rozwój miesni,czy postepy trenigowe beda w jakikolwiek sposób mniejsze u mnie a u kogos kto niestosuje fina?czy moge brac kreatyne i ine odżywki?prosze o odpowiedz

Simonidas

Wysłana - 08 listopada 2009 18:35    Edytuj Cytuj
łysienie to skutek nadmiaru testosteronu (lub geny)... siłka go dźwiga. Poza tym jeśli masz nieoczekiwanie mniej włosów tzn że masz testosteron, więc w czym problem?... maszynka, dobry perfum, elegancki ubiór i żyjesz.... ;]

U mnie cała rodzina po męskiej stronie ma łysinę... wszystkim dodaje to uroku. Ja wprawdzie się trzymam z włosami ale co ma być to będzie. Nic nie zrobię i prędzej umrę niż coś zacznę łykać!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

trening a wypadanie włosów

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.