Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam, co kto sądzi o połączeniu trenu z sustanonem? na razie mam to: tren base ip-6cm tren testen ip-10cm testolic-10amp mastabol 100 bd-20cm prop bd-około 6,7cm(na zjazd) Deca ip-10cm(nie wiem czy tez brac) clenbuterol-66 tab(0,04mg)
na odblok oczywiście clomid i proviron.
mam zamiar do w/w specyfików dokupić sustanon, żeby mnie za bardzo nie wysuszyło, bo zależy mi na jak najmniejszej utracie wagi, a nawet jej przyroście. głownie w definicji. jak by się komuś chciało to prosiłbym o ułożenie jakiejś sensownej kuracji z tego co mam na okolo 2,5 miesiaca.
przede wszytkim ankieta, srodki masz do dupy tylko testolik nadaje sie do wbicia , reszty bym nie w wbil
Ekspert -
1268065976000
mes86
Wysłana - 09 marca 2010 02:15
co do witamin to wiem jakie mam, ale niestety nie stać mnie na oryginalne specyfiki czy tam witaminy od razaka...ale wiem ze ten sort jest dobry i na bank nie mam oleju rzepakowego. już 3 raz biorę z owego źródła i jak na razie nie miałem żadnych problemów ze zdrowiem a efekty było widać. i wiem że to co jest w tych flaszkach to nie jest tak do końca to co ma być, ale swoje zadanie spełnia. miałem robione badania wątrobowe ,morfologiczne jak i usg jamy brzusznej i wszystko było tak jak powinno być...
co do ankiety, chętnie bym ja wypełnił ale teraz nie wiem jak do niej wrócić, bez zakładania nowego tematu...?! prosiłbym o pomoc w tym temacie oraz zaoszczędzenie sobie komentarzy jaki to nie jest mój sort.
pzdr i thx
1268097339000
iizziikk
Wysłana - 09 marca 2010 05:32
1. WIEK: 2. WAGA: 3. WZROST: 4. WYMIARY: -biceps: -klatka: -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6. DIETA: -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: 10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): 13. STAN ZDROWIA: 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: -martwy ciąg: -przysiad:
PYTANIE:
wogole o co kaman z tymi cm ? nie interesuje mnie ile masz cm deci czy czegos tylko jakie stezenie
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
Specjalista -
1268109157000
Aras84
Wysłana - 09 marca 2010 11:01
"i wiem że to co jest w tych flaszkach to nie jest tak do końca to co ma być"
to po co chcesz rozpiskę na te środki skoro sam wiesz, że tam ich nie ma
poza tym rozpisujemy na mg a nie na cm
Zmieniony przez - Aras84 w dniu 2010-03-09 11:01:43