witam , hm nie pamiętam dokładnie ale czy trec układa plany ??kiedyś się na coś natknołem i nie wiem czy tu na stronie treca czy innej firmy , po 2 mam kilka pytań ,zakupiłem hi tec creatine powder na cykl i do tego chcem dokupić aakg mega hardcor czy to dobre wyjście ?? macie może miarki 5 g ?czy mogli byście mi wysłać jedną próbke przy zakupie aakg mega hardcor ??
1282293100000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 20 sierpnia 2010 10:44
Cześć, pytaj o "gratisy" obsługę sklepu
Ja od siebie dodam, że te 5g zawsze łyżką odmierzam, taka czubata od herbaty to mniej więcej te 5g.
Plany - masz na myśli treningowe? Ktoś z Trec Teamu na pewno Tobie pomoże, musisz tylko napisać jaki jest Twój cel - masa/siła/redukcja oraz jakim sprzętem dysonujesz (siłownia domowa/klub).
o dziękuje .. co do łyżeczek to każdy ma inne ;D ja u siebie znalazłem 3 inne , plan oczywiście na mase do cyklu , sprzet to :ławka obciążenie hantle sztanga ,bez drążka , a co sądzisz o takim dobiorze supli ??
edit : co do sklepu to mam daleko ,zamawiam z stron producentów lub allegro ...
Zmieniony przez - Yeavin w dniu 2010-08-20 10:54:31
1282294423000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 20 sierpnia 2010 11:01
Wiesz, ja nigdy nie bawiłem się w odmierzanie co do grama, czuata łyżeczka od herbaty to średnio te 4-5g kreatyny w proszku. A ten 1g w lewo czy w prawo różnicy nie robi, więc spoko.
Na pomoc w ułożeniu planu poczekaj na naszych mistrzów, jest ich tutaj trochę
Suple są ok, mono i do tgo aakg to taki klasyczny zestaw. Nie wiem jak z Twoją dietą, ewentualnie można jeszcze białko domówić (najczęściej to właśni białka nam trochę w diecie brakuje).
No, ale każdy sklep internetowy ma podany nr telefonu albo gg, można podbić i zapytać się o wszystko
a można prosić o waszą stronke interrnetową ??i wysyłacie też gratisy jeżeli dana osoba prośi ??zapomniałem dodać info o mnie : mężczyzna wiek 16 Staż od 21 marca 2010 sprzęt :ławka hantle sztanga modlitewnik ,55 kg obciążenie suple creatine powder +aakg i dojdzie białko +gainier+omega 3 +witaminki pozdrowotne ostatni plan http://www.sfd.pl/Weiderowskie_ACT-t503303.html powinienem jeszcze jechać nim jeden miesiąc ,ale na cykl wydaje sie słaby ,5 pow a potem 9 , czy jednak wystarczy i ćwiczyc na nim ,ogólnie jest dobry bo jest tam % cięzaru co do wagi ciała , a na zwykłym planie jest troche kombinowania , no nic będe czekał na waszych mistrzów myśle że mi pomogą ...
1282296117000
SFD 79.185.75.*
Wysłana - 20 sierpnia 2010 11:24
wiesz ,startowałem z wagą 65 ;D to i tak dobrze że 5 kilo weszło ... dieta na cykl będzie perfekcyjna ,0 braków ,mam 6 kg gainiera ,do tego białko ,rewelacja ,możemy zamknąc temat o diecie a skupić się na planie
Staż masz stosunkowo mały jeszcze, ACT to dobry trening wprowadzający. Ja na razie tej kreatyny nie brałbym, jeszcze parę miesięcy się wstrzymaj może.
Co do treningu, ja jestem miłośnikiem HST. Jest na SFD dobry post Peponenta o HST. W moim profilu masz link do tematu "Ciekawy systemy trenignowe", tam jest opisane HST.
Aczkolwiek nie wiem co zawodowcy zaproponują, do HST chyba nie są przekonani, ja jestem.
Zmieniony przez - King_Odin w dniu 2010-08-23 11:18:47