Temat został odczytany 605 razy
tran, glukozamina, kreatyna, gainer dawkowanie ziemowyt
witam mam pytanie otoz startuje z malym zestawem tran, glukozamina, kreatyna, gainer i mam pytanie jak to dawkowac czy tak bedzie ok?
tran rano z kreatyną 5 g na czczo za nie dlugo gainer, potem kreatyna 5 g z gainerem po treningu , tran przed snem, glukozamina w trakcie posilkow 3-4 razy dziennie i jak? dzieki za odpowiedz
1265343006000
Spec SFD Odżywki i suplementy
Wysłana - 05 lutego 2010 10:35
TomQ-MAG
tran nie pamietam jakie tam sa proporcje kwasow tluszczowych, ale mozesz dawac do posilkow. glukozamina tak jak na opakowaniu. kreatyna DT 10g, DNT 5g gainer wg brakow czyli jak nie mozesz dobrze zjesc to wypij dodatkowo do posilku, lub po treningu.
Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają? Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -
1265362556000
ziemowyt
to moge brac tran z glukozaminą do posiłków? bo glukozamine tak nalezy jeść i nie wiem co z tranem, kreatyne w nie treningowe jesc tylko 5 g?
1265376287000
Danieloo
mozesz jesc razem, a w nie trenigowy bierz tylo 5gr. kreatyny
Znawca -
1265376463000
Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany. Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.
Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?
Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.
Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.