mam ciągle zaróżowione policzki objaw ten zaastrza się po spożyciu kawy lub artykółów zawierających kofeinę i kakao.Alergolog wykluczył testami alergię powiedział ze muszę szukać pomocy u dormatologa i kosmetyczki.Zmianom skórnym towarzyszy opuchlizna i pieczenie oczu oprócz tego mam problemy z łupieżem. Zmiany na twarzy pojawiają się nagle i znikają bez śladu po trzech czterech dniach ale wystarczy mały łyk np.Redbula i problem zaczerwienione policzki z małymi krosteczkami, niestety nie mogę stosować żadnych podkładów kryjących Pomocy !
Proszę o opinię na temat laserowego leczenia trądziku, może ktoś przechodził taką kurację ciekawy jestem efektu.
1164568025000
krzykacz KULTURYSTYKA.PL
Wysłana - 26 listopada 2006 20:13
udaj się do działu URODA --> tam się o tym rozmawia ...
doping & zdrowie
Ekspert -
1164568391000
Boofi
Wysłana - 27 listopada 2006 16:34
łupież = grzyby i inne a czy ktoś zdiagnozował chorobę ?
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1164641686000
HDK
Wysłana - 28 listopada 2006 23:09
Laseroterapie w leczeniu tradzika rozowatego stosuje sie wylacznie w przypadku wystepowania teleangiektazji (utrwalego rozszerzenia naczyn), ktore towarzysza dlugo trwajacej chorobie...