Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
thermal pro czy celenbuterol? Co skuteczniejsze???
mietek6667
Wysłana - 06 lutego 2007 05:38
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
zamierzam kupić coś na spalanie tłuszczu...wiem ,że najważniejsza jest dieta i aeroby, ale mam pytanie - co jest bardziej skuteczne w działaniu(spalanie tłuszczu) thermal pro(efedryna) czy clelenbuterol???? po czym są lepsze efekty???
Oba są bardzo dobre, ale i oba mają swoje minusy. Uważajcie na niedziałające podróbki Thermala, spotkałem się z takim shitem niedawno.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi. [ON]
Ekspert -
1170748597000
EL_Gawel
Wysłana - 06 lutego 2007 09:30
Czytalem tutauj ze po clenie miecho leci a efka je chroni wiec lepsza by efka byla
WYj**** thermala!!?? to cos nowego
Zycie to nie bajka.... Ani nie film akcji! Ani nie ring!
Znawca -
1170750659000
jonny braw
Wysłana - 06 lutego 2007 09:48
Zdarzaja sie podrobki jest tam tylko kofeiny troche i aspiryny wiec radze uwazac.
Znawca -
1170751693000
Kacperson
Wysłana - 06 lutego 2007 09:48
Zależy ile masz tego tłuszczu do spalenia.
Jak dużo to raczej pomyslałem bym o czyms na efce.Łatwiej bedzie ci sie zebrać na trening itp,a jak słabo znosisz clen to cie przetelepie i to uczucie słabości czasami na clenie,nie sprzyja redukcjom bardziej tłustych ludzi.A jak mniej tego fatu jest,poprawa definicji,lekka wycinka,to czemu nie clen,ja na clenie fajne miałem efekty,waga nie szła w dół,a tłuszczyk powoli leciał.Tylko to polecam ludziom jak faktycznie niemaja neiwiadomo ile do spalenia,bo w innym wypadku dyskomfort na clenie potrafi skuteczne zniechcić,utrudnić aeroby,ćwiczenai itp.
Respekt i honor-braterska więź.
Specjalista -
1170751718000
S i w y
Wysłana - 06 lutego 2007 11:39
ja teraz lece na chińczyku,doszedłem do 5 tab i jest lajcik,łapki sie mocno nie trzęsą ogolnie spoko reaguje na clenik.
jedny może nieźle fruwac po 80mcg a inni nawet po 200 dobrze sie trzymają,dawki nie bede zwiększał bo,że mi łapki nie drżą to nie oznacza ze clen nie działa.
Wracam :D
Specjalista -
1170759292000
SUPER GOD
Wysłana - 06 lutego 2007 12:03
Bo drzenie rak ustepuje po 2-3 dniach. No wiesz, niektorych 20mg dbolu klepie a innych 75mg nic nie daje.
Hahaha jakbyś zżarł 200mcg prawdziwego Clena nie mógłbyś pisać na klawiaturze, chińczyk jest zaniżony conajmniej o połowe.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi. [ON]
Ekspert -
1170759813000
kknd81
Wysłana - 06 lutego 2007 12:40
Witam, rowniez sie zastanawialem co brac na redukcje tj thermal pro (efedryna) czy celenbuterol
Ale znalazlem takie cos: Ephedrinum Hydrochloricum - biale krysztalki z farmacji aptecznej
- tylko zastanawiam sie jak to brac w dawkach doustnych - i czy na pewno efedryna nie spala miesni (bo juz naprawde tyle sprzecznych opinii sie naczytalem)