"Energia przepływa, nie powinna stać. A stoi gdy wątpisz w tę energię. Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą. Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
1134115728000
heryf
Wysłana - 09 grudnia 2005 09:24
ale mi chodzi o technike ktora stosuje sie podczas bicia rekordu
ale o tym już nie wspomniałeś Poza tym rekordem jest maksymalny ciężar, jaki jesteś w stanie wycisnąć prawidłowo. A zatem przy wyciskaniu rekordów stosujesz tą samą technikę co przy ćwiczeniu. No chyba, że chcesz się koniecznie popisać i jesteś w stanie zaryzykować kontuzją
"Energia przepływa, nie powinna stać. A stoi gdy wątpisz w tę energię. Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą. Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
1134117022000
heryf
Wysłana - 09 grudnia 2005 09:35
masz jakies takie materialy ? chcialbym po prostu porownac wszystkie techniki i niektore sprawdzic na wlasnej skorze
niestety nie mam. Oglądałem kiedyś coś takiego na necie, ale nie jestem sobie w stanie przypomnieć co to była za strona. Musisz poszperać
1134117756000
W Z O R EK
Wysłana - 09 grudnia 2005 12:34
Daleko posunięte lenistwo,tych tematów na sfd jest dość dużo. Ja wklejam jedną fotkę.