Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 385 razy
słowa kluczowe: teść  prolo 
Autor

teść prolo :)

muszka99

Wysłana - 20 lipca 2009 21:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wpadł mi w ręce teść prolo mozna powiedzieć ze za free i planuję jakos to wykorzystać. Mam tylko 10 amp i własnie nie wiem czy na moją wagę powinienem dokupić jeszcze czy dawka 100mg co 5 dni wystarczy. Wydaje mi się ze nie ale dla pewności zapytam... nie zależy mi zeby napuchnąć bardzo mocno więc dlatego minimalne dawki... no i może wrzucić jeszcze metę 20 mg na dzien ? Gdy ktos zapyta czemu takie małe wymiary po omenie to od razu sie przyznaję ze popłynąłem z tematem i za duzo zeszło

ps. dieta jest

1. WIEK:19
2. WAGA:78
3. WZROST:177
4. WYMIARY:
-biceps:38
-klatka:106
-udo:
-talia:78
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2 lata
6. DIETA:jest
-białko:2 g na kg masy ciała
-węglowodany:3-4...
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: rok temu omnadren 15 amp
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: masa
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: rok
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudnięcia
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): bardzo duża
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:105-110
-martwy ciąg: 150
-przysiad: nie robie max

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 lipca 2009 21:29 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 20 lipca 2009 21:29    Edytuj Cytuj
masz prawie identyczne temat tuż poniżej

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

muszka99

Wysłana - 20 lipca 2009 21:31    Edytuj Cytuj
łodzianin widziałem tylko kolega ma na wadze ponad 10 kg więcej niż ja i dlatego założyłem nowy temat

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 20 lipca 2009 21:37    Edytuj Cytuj
zrób dawke podobną pomiędzy 300 a 400 mg week

Ekspert -

muszka99

Wysłana - 20 lipca 2009 21:39    Edytuj Cytuj
spoko dzięki za szybką odpowiedź...

diablosv

Wysłana - 20 lipca 2009 22:35    Edytuj Cytuj
cze, sorki za wbitke.

1-8 t. enan 1-8 500mg week (~e4d)
3-8 vin 30 mg/ed

i zejdę propem 250/ 200/ 150/ 100/ 50/ 50/ 50/ 50/ 50/ 50/ 50/ 50 e2d to dawać hcg?. 36 cloma styknie?, i tamoxa dorzucić też?. dzięki za rady, jak jakieś będą.

Zmieniony przez - diablosv w dniu 2009-07-20 22:36:53

dietanabol rulezzz

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 21 lipca 2009 06:03    Edytuj Cytuj
ogólnie ja zawsze daje hcg,zobaczysz po jajkach jak bardzo polecą to obowiązkowo,po co ci 250 mg propa?przejdziesz na 100 max 150 to śmiało ci wystarczy.

Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.