Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1605 razy
słowa kluczowe: tauryna  kofeiny 
Autor

tauryna bez kofeiny?

rudeboyJanek

Wysłana - 26 października 2003 13:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

swego czasu szukałem efektywnego pobudzacza, który nie zawierałby kofeiny - jestem na cyklu krea(co prawda opinie na tremat interakcji krea/koffeina są różne).Niestety nie znalazłem żadnej interesującej odpowiedzi,wypróbowałem tylko glucardiamid,który na mnie działa jedynie w połączeniu z kofeiną.Wprawdzie za 2 tyg kończę cykl,ale wciąż jeszcze poszukuję czegoś,co pomogłoby mi się uczyć i nie wyniszczyłoby mnie zbytnio(dlatego za odsyłanie do lokalnych dilerów z góry dziękuję).
Moje pytanie w zw z tym brzmi: czy tauryna działa właśnie w taki trwalej pobudzający sposób jeśli nie łłączyć jej z kofeiną?Tzn czy jej odpowiednie dawki zapewnią skuteczną walkę z wieczornym zmęczeniem?Czy może łączyć ją z guaraną?Jeśli tak to jaką,bo te aptekarskie pigułki (niestety nie pamiętam zawartości guarany) na mnie nie działają.
Dzięki za odp, pozdrawiam

ajajaj nienawidzę kiedy mendy mam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 października 2003 13:56 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

realfan

Wysłana - 26 października 2003 13:56    Edytuj Cytuj
czy można ją brać samą- można ,ale sama dobrze działa na lekkie zmęczenie
czy mozna ją połączyć z guaraną??-można . guarana i tauryna to dobry zestaw na wieksze zmęczenie.

real madryt rulezzzzzz

rudeboyJanek

Wysłana - 26 października 2003 14:06    Edytuj Cytuj
Czy guarana+tauryna to równie dobry zestaw jak któreś z tych dwóch z kofeiną?czy częste są przypadki zaburzeń snu podczas ich przyjmowania (a własnie jaka jest optymalna dawka+czy przyjmować doraźnie czy najlepszy efekt będzie przy ciągłym dawkowaniu - czy organizm takike dawkowanie wytrzyma?)Jaka guarana i jaka tauryna uważana jest za najlepszą?
Dziękuję,sog wielki

ajajaj nienawidzę kiedy mendy mam

realfan

Wysłana - 26 października 2003 14:23    Edytuj Cytuj
hmmm jest jedna sprawa: guarana zawiera sama w sobie kofeinę!!to jak bierzesz guarane+taurynę to bierzesz prawie tak jak kofeinę + taurynę !!.jeśli chodzi o dawkowanie to ile tego brać jest napisane na pudełku i to napisane dawkowanie jest optymalne.jeśli chodzi o zaburzenia snu to w czasie brania tauryny+guarany powinny być one mniejsze niż po braniu wolnej kofeiny.z firm to tauryna dobra jest z olimpu(nazwa : olimp taurine)a guarana z hitec(nazwa: HI TEC Power Guarana ).mozna ciągle stosować te połaczenie bo organizm powinien wytrzymać takie dawkowanie.

real madryt rulezzzzzz

Czarnuchok

Wysłana - 26 października 2003 15:03    Edytuj Cytuj
guarana ma słabsze działąnie od kofeiny.. (mam nadzieje ze wiecie o tym)

ja radze Ci zostawić te wsyztskie kofeiny i guarany a kupić sobie ALC (olim.pu) - i brać dziennie 2 kapsy - alc ponoć jest także dobrze wykorzystywane w cyklach z kreatyną wiec ci posłuzy

oczywiście do tego 2x dziennie po 2-3 g tauryny

Jeżeli straciłeś już w wiarę w wszystko - żyj dla siłowni i swoich mięśni

..........::::::::::STREET NIGGAZ GANG::::::::::..........

http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=90018 -->> składy wszystkich znanych gainerów sprawdź!

*** EMERYTOWANY DORADCA W SUPLEMENTACJI **
kontakt GG 1844256
Ekspert -

pawel114

Wysłana - 26 października 2003 16:32    Edytuj Cytuj
JA teraz biore przed nauką 1 bardzo mocna kawa + 6kap power guarana + 3g tauryny + 1tab. bodymaxa i tak naprawdę raczej słabo to działa. Teraz myśle nad tyrozyną lub ALC.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

tauryna bez kofeiny?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.