Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 6233 razy
słowa kluczowe: tatuaz 
Autor

tatuaz

matip1987

Wysłana - 08 sierpnia 2005 20:46    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam pytanie jak dbac o tatuaz?? jakies masci, co wolno a czego nie?? jak z opalaniem??
Zaznaczam ze robie sobie w sobote tatuaz na lydce

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 sierpnia 2005 20:48 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Olimp - T-100

CENA: 67.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

ZIELIN5

Wysłana - 08 sierpnia 2005 20:48    Edytuj Cytuj
Już było pare takich tematów ale:
- Nie mozesz odmaczać
- Opadać sie
- Chodzic na siłownie, basen, solarium, do sauny.
Po zrobieniu, po jakis 2-3 godzinach musisz przemyc szarym mydłem albo jakims dzieciecym. Po 2ch dniach smarowac mascia Alantan Plus
Przynajmniej tak mi mowili w studio.

fitnessstore.pl

matip1987

Wysłana - 08 sierpnia 2005 20:51    Edytuj Cytuj
a co do silowni to jak dlugo nie wolno chodzic?? i co do odmaczania to jak z myciem sie???

słodzik

Wysłana - 08 sierpnia 2005 21:43    Edytuj Cytuj
ja smarowałam maścią " bepanthen"..nie wolno opalać, pic alkoholu..ale to wszystko tylko przez dwa tyg :P

....I thiNk AbOuT You All ThE TIMe ...I LoVe YOu...I MiSS YoU......*** FoR SmerFFuŚ )

słodzik

Wysłana - 08 sierpnia 2005 21:48    Edytuj Cytuj
aa i przez dwa tyg nie możesz tego myć..tzn wodą chlapnąć mozna,ale nie bezpośrednio strumieniem...ja tylko smarowalam maścią i było si..

....I thiNk AbOuT You All ThE TIMe ...I LoVe YOu...I MiSS YoU......*** FoR SmerFFuŚ )

ZIELIN5

Wysłana - 08 sierpnia 2005 22:14    Edytuj Cytuj
No właśnie o alko i o tych 2ch tygodniach zapomnialem
Tak wogole jak juz bedziesz mył ten tatuaz to nie wycieraj normalnym recznikiem tylko papierowym, tak przyklepujac

fitnessstore.pl

bienias

Wysłana - 09 sierpnia 2005 00:48    Edytuj Cytuj
tzn sprawa sie ma tak po fachu ...
przez 2 tygi ani kropli alku
Solara i słońce papa na dłuższy czas
przynajmniej przez 2 tygi brak takiego wysiłkowego ruchu szczególnie dla miejsca gdzie masz Tatoo
po zrobieniu kilka godzinek po przemyć żelem najlepiej ale takim totalnie bez niczego żadnych subst. dodatkowych a potem przemywać delikatnie i 3x dziennie Alantanem smarować
a po tym wszystkim by ładnie sie prezentowała zawsze smarować jakąś delikatną oliwką wtedy dziarka ma wyrazistą barwe i ogólnie jest bomba

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

matip1987

Wysłana - 09 sierpnia 2005 10:06    Edytuj Cytuj
dzieki za wszystkie wypowiedzi

booe

Wysłana - 09 sierpnia 2005 10:14    Edytuj Cytuj
wydaje mi sie że troche przesadzacie, ja chłałem 3 - 4 dni po zrobieniu tatoo i było ok. co do mycia to mozna myć normalnie jak tylko zejdą strupy. u jednych to trwa 2 tygodnie u innych 4 dni. jak dla mnie alantan plus najlepszy do smarowania.

booe

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 09 sierpnia 2005 12:59    Edytuj Cytuj
co do smarowania mazidłami -&gt; nie dopooszczać po myciu, by tattoos wysechł -&gt; osooszyć delikatnie jednorazowym ręcznikiem albo choosteczką chigieniczną i natłooscić/nawilżyć (czyli nie że smaroojemy alantanem dopiero po 2 dniach, jak ktoś pisał wyżej); na początku możesz stosować coś tłoostszego, np. alantan maść, a potem zmienić na alantan ploos krem; aha, i nie odrywać stroopkoow, mimo że ptrafią swędzieć potem niemiłosiernie

i jak pisał booe - tatoos u niektoorych goi się szybciej, u niektoorych wolniej... zależy chyba też od miejsca, w jakim jest zrobiony

28:06:42:12
That is when the world will end.

Gym4Life

Wysłana - 19 października 2009 13:56    Edytuj Cytuj
nic nie spojrzalem na date hehe

Zmieniony przez - Gym4Life w dniu 2009-10-19 14:02:23

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.