Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

tania ławeczka wielofunkcyjna, gdzie haczyk?

pbaran102

Wysłana - 01 sierpnia 2010 12:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Zaoszczędziłem parę złotych i chcę kupić troszkę sprzętu do ćwiczenia (ławeczka, gryfy, hantle, obciążenie). Moją uwagę przykuła ta oto ławeczka:
http://allegro.pl/item1156182897_lawka_pod_sztange_skladana_2_kolory_lw_21.html

Dlaczego jest tak stosunkowo tania? Czy posiada jakieś poważne wady?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 sierpnia 2010 12:42 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 58.00zł
Olimp - T-100

CENA: 67.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Adamus45

Wysłana - 01 sierpnia 2010 12:42    Edytuj Cytuj
Maksymalne obciążenie 170kg... Pewnie mierzone kładąc ciężar bezpośrednio na ławce bez dynamicznych ruchów... Ławka na bank niewygodna i niesolidna dla jakiegoś 14sto latka na początek przygody z ciężarami może, ale ja i tak wolałbym kupić coś keltona czy marbo lub ewentualnie coś z grubszego profilu na allegro co starczy już do konca rozwoju siły
pzdr

pbaran102

Wysłana - 01 sierpnia 2010 12:45    Edytuj Cytuj
Jestem totalnym amatorem, a środków mam dość mało, jeśli ta ławka naprawdę jest taka kitowa to mile widziane linki do innych, tak do 300 zł, no i z modlitewnikiem.

bercikk5

Wysłana - 01 sierpnia 2010 12:46    Edytuj Cytuj
ja kiedys mialem bardzo podobna na poczatku- nie oszczedzaj na takim czyms bo tylko stracisz. Lawka nie solidna i malo wytrzymala za duzo nie polozysz na nia bo sie chwieje. Jak ja kupisz to zrobisz taki interes ze kupisz ja a po roku bedziesz musial kupowac nowa lepsza. Lepiej odrazu kup cos z keltona czy marbo

szukanie nie boli wpisz w allegro kelton lub marbo albo wejdz na ich strone

Zmieniony przez - bercikk5 w dniu 2010-08-01 12:47:09

"wygrywaj z pokora, przegrywaj z honorem"

gothmori09

Wysłana - 01 sierpnia 2010 18:26    Edytuj Cytuj
j/w nie warto kupywac tego gowna.

"Cudze mięśnie zawsze wydają się większe"
Specjalista -

meme133

Wysłana - 01 sierpnia 2010 20:08    Edytuj Cytuj
mam podobna laweczke zobacz link ponizej... ta lawka to wielkie go.... nigdy wiecej powiedzialem pianka na desce jest tak cienka ze tak jakby jej tam wcale nie bylo wczasie cwiczen male ciezary jeszcze jeszcze ale gdy juz sie zaczynaja wieksze to tak to jest odczuwalne ze nawet nie da sie cwiczyc... polecam Ci sprzet keltona... tam napewno cos znajdzesz dla siebie;)) mm nadzieje ze pomoglem;))

[http://www.sfd.pl/Si%C5%82ownia_u_Blonka_2.0-t727297.html] Moja nowa siłka- komentarze mile widziane;)

cnotliwy

Wysłana - 01 sierpnia 2010 20:10    Edytuj Cytuj
Mam podobna.. porazka,ta ,,stal'' jest jak z plastiku,jak mam 80 pare kilo na stojakach+ moj ciezar to lawka sie buja...trzeba uwazac:d ja ten zestaw nazywam ,,maly samobojca''...:d
Znawca -

robertjudi

Wysłana - 01 sierpnia 2010 21:49    Edytuj Cytuj
Inwestujesz w sprzęt na lata :) chyba że jesteś sezonowcem :P

"Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć."
Znawca -

pbaran102

Wysłana - 01 sierpnia 2010 21:51    Edytuj Cytuj
Skutecznie mnie zniechęciliście :) Ale teraz mam problemik, bo najtańsza ławeczka keltona albo mabro z modlitewnikiem to ~360 z przesyłką, a minus to to, że nie ma części do ćwiczenia nóg :/ rozpiętek co prawda też, ale słyszałem, że to do niczego nie przydatne. Stąd kolejne pytanko - czy do najtańszych ławek keltona lub mabro łatwo jest to domontować (część do nóg)?

robertjudi

Wysłana - 01 sierpnia 2010 22:04    Edytuj Cytuj
To do rozpietek to jest szittt ;/ a co do maszynki na nogi to mysle że nie będzie trudno tego domontować...

"Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć."
Znawca -

pbaran102

Wysłana - 01 sierpnia 2010 22:07    Edytuj Cytuj

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

tania ławeczka wielofunkcyjna, gdzie haczyk?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.