Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 708 razy
słowa kluczowe: pewności 
Autor

tak dla pewności :)

tiamos

Wysłana - 08 listopada 2005 13:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam - czy waszym zdaniem odblok po 160 tabl metki (polskiej) branej w cyklu 4 -tygodniowym systemem : 6tabl/dzień może wygladać tak :
-środek NOLVADEX: 10(dni)x40mg/dzień + 11(dni)x20mg/dzień -czy to za duże dawki jak dla samej metki ??
czytałem art. o PCT i tak sobie to ułozyłem , chce wziąść odblok przez 3 tyg bo tak sie zaleca po metce - chodzi mi jedynie o dawki czy ok czy zmniejszyć/ zwiększyć
Dzięki !!

Jastrzębie rulezz

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 listopada 2005 14:09 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

selko

Wysłana - 08 listopada 2005 14:09    Edytuj Cytuj
moze byc

<<< Jebać hołotę która z psami w komitywie >>>
Ekspert -

tiamos

Wysłana - 08 listopada 2005 14:25    Edytuj Cytuj
szybka odpowiedz to sie ceni- wysłałem smsa i moge ci przyznać soga

Jastrzębie rulezz

Thord

Wysłana - 08 listopada 2005 14:44    Edytuj Cytuj
planujesz 30 mg codziennie? Troche dużo, chociaz zalezy jaki masz staz i ile cyklow za sobą. Odblok całkiem dobry.
EDIT: hmmm ja bym zmodyfikował ten cykl - 15 mg mety + test, albo sama mete 20, maks 25 mg. Nie ma co gnębic watroby.

Zmieniony przez - Thord w dniu 2005-11-08 14:45:38

Spritner.
Znawca -

GREGOR_ian SECOND

Wysłana - 08 listopada 2005 14:47    Edytuj Cytuj
na drugi dzien po ost mecie 1-10 40mg 11-20 20mg przed snem. powinnobyc dobrze

BORN TO WIN.
Ekspert -

tiamos

Wysłana - 08 listopada 2005 15:26    Edytuj Cytuj
no jak juz wykupiłem ten abonament to dam wam też po sogu za mądre wypowiedzi - cykl z założenia miał być własnie taki - staż treningowy to już prawie 5 lat - pare cykli było - głownie prolka + meta (z 2-3 cykle) w dawkach średnio 200-300mg prolki na tydzień i metka ok 20-25mg /dzień - ostatni cykl skończył sie na początku czerwca - prolo 200mg e5d na początku metka 20mg ed (przez 4 tyg) pod koniec winstrol z greathera 50mg e2d - no i teraz własnie chciałem samą metke zarzucic - chce popróbować takich cykli 4-6 tyg - nastepny myśle coś ala prop+superek ok 5 tyg - a przed wakacjami prop + winko - i coś ale takie cykle 2-3 w roku - krótkie estry - mniejsze choć trwalsze przyrosty(niby) spróbuje jak to wyjdzie w moim przypadku - dzięki za odpowiedzi

Jastrzębie rulezz

MarcelQ Night Rider

Wysłana - 08 listopada 2005 15:54    Edytuj Cytuj
Proponowałbym 15 dni po 20mg noladexu/ED, a co do cyklu to zrobiłbym jeszcze zjazd z dawek w ostanim tygodniu.

" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -

Aleks

Wysłana - 08 listopada 2005 15:55    Edytuj  Cytuj
Odblok po mecie rozpocznij ok 8 godzin po zazyciu ostatniej dawki.Co do ilosci nolvy to 20 mg przez okres 15 dni wystarczy.

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -

Krzabr

Wysłana - 08 listopada 2005 16:12    Edytuj Cytuj
moim zdaniem w twoim przypadku dobrym rozwiazaniem było by zastosowanie 2 tygodniówki badz 4 tygodniówki

Ekspert w dziale Doping
14 ..
Ekspert -

tiamos

Wysłana - 08 listopada 2005 18:49    Edytuj Cytuj
no własnie zastosowałem 4 tygodniówke przecież !! he - a w ostatnim tygodniu podkoniec schodze na 25 mg przez 2 dni - potem na 20 jeden dzień - i 15 mg az do końca &quot;zapasów&quot; wyszedłem z takiego założenia że jak ma to byc 4 tyg i na samej mecie to trzeba odrazu wystartować od 30mg bo nie ma czasu sie bawić w piramidki itp- tylko własnie na koniec (do końca mi zostały własnie 2-3 dni) zejsc troszke z dawki - dzięki za odpowiedzi

Jastrzębie rulezz

tiamos

Wysłana - 08 listopada 2005 18:53    Edytuj Cytuj
Aleks myślisz ze takie dawki stykną ?? z tego co czytałem to powinno sie 3 tygodnie jechać na odbloku po metce - długos okresu PCT tez ma chyba znaczącą role ??

Anadrol 50/Anapolon...........8-12 godzin...przez....... 3 tygodnie
Deca - Durabolin..............3 tygodnie....(najlepiej)..4 tygodnie
Dianabol......................4-8 godzin....3 tygodnie
Equipoise.....................17-21 dni.....3 tygodnie
Fina/Trenbolone...............3dni..........3 tygodnie
Primobolan Depot..............10-14 dni...................2 tygodnie
Sustanon/Omnadren.............3 tygodnie..................3 tygodnie
Test Cypionate................2 tygodnie..................3 tygodnie
Test Enanthate/Testoviron.....2 tygodnie..................3 tygodnie
Test Propionate...............3 dni.......................3 tygodnie
Test Suspension...............4-8 godzin..................2 tygodnie
Winstrol......................8-12 godzin.................2 tygodnie

Jastrzębie rulezz

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

tak dla pewności :)

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.