Autor

tajski boks i bjj w katowicach ???

SFD

Wysłana - 21 października 2001 22:59    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

czesc

Czy ktos slyszal o jakiejs sekcji tajskiego boksu w katowicach lub okolicy ?? ponoc byla kiedys sekcja tajskiego gdzies w myslowicach ale do teraz nie wiem czy to prawda. Czy powstanie kiedys sekcja bjj w katowicach ?

Pozdrawiam.

Oszama

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 października 2001 23:05 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 21 października 2001 23:05    Edytuj Cytuj
bjj sie zbliza rybnik gliwice moze i katowice
narazie mozesz przyjechac do gliwic :)

SFD

Wysłana - 21 października 2001 23:08    Edytuj Cytuj
heh tak sie sklada ze ja w gliwicach studiuje tylko ze to troche daleko i ciezko to by bylo pogodzic szczegolnie ze studiuje wieczorowo. W ogole to mam pytanko, nigdy nie trenowalem nic (oprocz silki oczywiscie), mam 21 lat, nie jest na to troche za pozno? checi mam i to duze :)

Pozdrawiam

Oszama

Zmieniony przez - Oszama w dniu 2001-10-21 23:09:48

SFD

Wysłana - 21 października 2001 23:14    Edytuj Cytuj
jak wieczorowo to lipa no chyba ze sie zwolnisz 2 razy w ttygodniu to nieduzo heh
ja mam 23 lata wiec nad czym ty sie zastanawiasz jutro jest trening

SFD

Wysłana - 21 października 2001 23:27    Edytuj Cytuj
no to kapa bo w poniedzialki wazne cwiczenia jak sie dwa razy zwolnie to moge studiowac na bahamach
jak masz chwilke to wpadnij na kanal #gisz przez lublin.irc.pl albo krakow.irc.pl
w sumie to mi na tym zalezy ale nie moge lac na pare spraw ... ehh nie cierpie takich dylematow :)

Czesc

Oszama

Boruta

Wysłana - 21 października 2001 23:54    Edytuj Cytuj
zapraszam na #bjj

Paweł Ziółkowski
http://czarnypas.gr.pl/bjj
Mata jest mym kościołem, parter moim niebem, Brazylijskie jiu-jitsu moją religią.

Paweł Ziółkowski
"Dobro i zło nie istnieją, tak jak życie i śmierć. Jest tylko działanie. Walka" (baron von Ungern-Sternberg, d-ca Azjatyckiej Dywizji Konnej)
[http://www.budonet.net/baza/szczegoly.php?id=51]

Ravenlord

Wysłana - 23 października 2001 09:43    Edytuj Cytuj
widzialem sekcje bjj w Tychach. ul Uczniowska 7 kolo Bramy Slonca.
prowadzi niejaki Slawek.

Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem

Kask ZASŁUŻONY

Wysłana - 23 października 2001 10:38    Edytuj Cytuj
Zapisz się na kickboxing.

Kask!

Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.

SFD

Wysłana - 29 października 2001 21:37    Edytuj Cytuj
hehe "zapisz sie na bjj, na kickboxing, box ..." tu nie chodzi o to na co sie zapisze tylko gdzie sa sekcje w katowicach! a wbrew pozorom ciezko o to :) jak ktos cos wie niech wali. a propos boksu, jest tu ktos na forum z kleofasa?? (ten kto jest bedzie wiedzial o co chodzi) bo treningi to tam sa w porach ktore mi raczej nie odpowiadaja (studia wieczorowe:( ) takze za jakies info dzieki.

Pozdrawiam

Musimy być okrutni, aby stać się dobrymi, niepotrzebni są nam ludzie małego ducha – Minamoto no Yorimito.

Boruta

Wysłana - 30 października 2001 01:53    Edytuj Cytuj
GLIWICE
prowadzący: Grzegorz Jarząbek

ul. Okrzei SP 18 - wejscie od strony boiska.
Treningi: poniedziałek, środa o godzinie 17:45 do ok. 19:10

tel. 0608 496 092

Paweł Ziółkowski
http://czarnypas.gr.pl/bjj
Mata jest mym kościołem, parter moim niebem, Brazylijskie jiu-jitsu moją religią.

Paweł Ziółkowski
"Dobro i zło nie istnieją, tak jak życie i śmierć. Jest tylko działanie. Walka" (baron von Ungern-Sternberg, d-ca Azjatyckiej Dywizji Konnej)
[http://www.budonet.net/baza/szczegoly.php?id=51]

SFD

Wysłana - 30 października 2001 12:19    Edytuj Cytuj
dzieki Boruta, to juz wiem:) niestety te godziny to dla mnie porazka bo albo studia albo bjj, po swietach sie tam wybiore pogadac z trenerem czy sa plany na inne godziny, jak nie bedzie takiej mozliwosci to pogadam u mnie na uczelni o mozliwosci przeniesienia sie do innej grupy z cwiczen ktore mam w pon. i srody.

Pozdrawiam

Musimy być okrutni, aby stać się dobrymi, niepotrzebni są nam ludzie małego ducha – Minamoto no Yorimito.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

tajski boks i bjj w katowicach ???

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.