| Autor |
"tabex - kto probowal? :)" |
|
|
kuba1989
|
|
Wysłana - 22 grudzień 2007 21:46 | zgłoś naruszenie regulaminu
Jako ze zbliza sie nowy rok i placebo bedzie dzialalo nieco silniej przez postanowienie noworoczne chce rzucic ten shit
wiem ze tabletki cud to nie sa nic bez wlasnej woli nie pomoze
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
krzykacz
|
|
KULTURYSTYKA.PL
|
|
Nie stosowałem, ale z opinii stosujących wiem, że niby są najlepsze w działaniu spośród wszystkich tbl do tego wystawionych.
|
|
|
|
kuba1989
|
|
|
|
|
jabolcokk
|
|
Hi Tec & Peak
|
|
Ja to keidys brałem i troche pomogło jednak musisz se postawic cele
rzuce palenie i co osiagne:
-Mięśnie bedą lepiej dotelnione
-Przybedzie mi Na masie
-Nie Będe Walił Papierosami
-Zapachy beda bardziej "wyrażne"
-Kondycja sie poprawi
-Osiagi na Siłowni sie poprawia
Własnie ten czas Świat i przerwy od szkoly pracy jest dobry bo pierwsze Dni beda dosyc uciążliwe ale 3 dni i zacznie byc o wiele lepiej ważne też żebys unikał miejsc w kotrych paliłes fajki.
Tu sie liczy Silna Wola i postanowienie Co Osiagne poprzez rzucenie papierosw rozpisz se na kartce i popatrz ile masz zalet.
ale musisz byc na to gotowy bez tego nie masz co sie meczyc, bo wrócisz do nałogu co do tabex troche pomogło, mozesz dodac bieganie z rana troche pomaga no i zaszyc sie w domu na troche , tylko kijowo ze sylwek ale jak na sylwestra po pijaku odmowisz papierosow to bedzie dobrze
Co do sensu o ze zawiera nikotyne to jest tak że Odruch siegania i przyzwyczaijenia zapalenia papierosa jest powoli wymazywany z pamieci a objawów braku nikotyny nie masz zmniejszasz dawke poxniej tych tabeltek z czym idze dostarczania nikotyny i powoli organizm zaczyna sie odzwyczajac a poxniej radykjalnie zaprzestajesz - no ale tutaj tez silna wola sie liczy
pZDR.
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-12-23 01:38:22
<FILMIK Z 2009 - Hi Tec> [http://www.sfd.pl/JaBi_%26_Hi_Tec_Movie_2009__Filmik_-t496749.html] | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
kuba1989
|
|
wlasnie dlatego chce rzucic, mam hiper stagnacje wszystkie pkt pasuja
|
|
|
maxxis26
|
|
tylko jeden raz tak naprawdę próbowałem rzucić, wspomogłem się wtedy tabexem, było ciężko ale myślę że te tabletki pomagają, oczywiście jeśli naprawdę się chce przestać palić, nie palę już ze 3 lata, czasem trudno uwierzyć  | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
MolderDist
|
|
-Mięśnie bedą lepiej dotelnione
-Przybedzie mi Na masie
-Nie Będe Walił Papierosami
-Zapachy beda bardziej "wyrażne"
-Kondycja sie poprawi
-Osiagi na Siłowni sie poprawia
He he na masie to głównie tłuszczowej
Zmieniony przez - MolderDist w dniu 2007-12-24 21:15:45 | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
jabolcokk
|
|
Hi Tec & Peak
|
|
|
|
|
kuba1989
|
|
z tym brzuchem to sie moge zgodzic, spadlem z masa i tluszczem masakrycznie ale brzuch to tragedia
Zmieniony przez - kuba1989 w dniu 2007-12-25 02:03:15
|
|
|
mcmd
|
|
tabex jest swietny i pomogl wielu osobom rzucic palenie! W skrocie jego dzialanie polega na wypieraniu nikotyny z receptorow nikotynowych (tak, tak-czlowiek ma receptory nikotynowe! dlatego tak ciezko rzucic palenie). Tabex eliminuje uczucie glodu nikotynowego i kuracja w 50 % skutkuje rzuceniem palenia, a to znakomity wynik. Wazne jednak, zeby papierosy odstawic definitywnie 5 dnia kuracji, zeby dzialanie tabexu i nikotyny sie nie kumulowalo, bo, pomimo, ze Tabezx ma niewiele skutkow ubocznych, to jednak w takiej sytuacji cisnienie na pewno podskoczy. Nie moga go stosowac osoby z nadcisnieniem!
Tabex szczerze polecam
Zmieniony przez - mcmd w dniu 2007-12-30 15:00:44 | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
piokk
|
|
|