Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

tłusta skora i wizyta u dermatologa

Marcin910

Wysłana - 23 lutego 2010 21:54    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siemano,

Otóz mam 17 (praie 18) alt i od ok 14 roku zycia zaczely sie moje problemy. Otóż mam tłusta skóre twarzy ( tłusty nos, czoło, policzki, mniej szyja, włosy sie szybko przetłuszczaja)

BARDZO mi to jzu przeszkadza.
Byłem kiedys u dermatologa i zapisala mi Iwostin purritin zel do mycia mordy i krem na noc. Kupilem dalem 80zł i ch.. to dało

Dzis bylem po raz kolejny i mowie co i jak. Pani dermatolog powiedziala ze efekty zaleza od skory itp itds i dala mi takie propozycje lekoa:
Iwostin purritin (cała gama)
Bioderma
Sebolon
Acne vin
i jakis mocniejszy (kurcze nie umiem sie rozczytac) jakoś Aknoroxial L albo Almorovial L

Moze ktos z was zna choc czesc z tych specyfikow bądz mial z nimi kontakt? ktory mam wybrać? czy moze jednak polecacie coas innego na tak bardzo tłusta skóre głowy

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 lutego 2010 00:20 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

blueeyes

Wysłana - 24 lutego 2010 00:20    Edytuj Cytuj
Znam tylko firme bioderma i ma dobre kosmetyki a ceny nie sa takie wysokie. Mozesz sprobowac. Kosmetyki dopiera sie metoda prob i bledow, kazdemu pasuje cos innego niestety i czasami ciezko jest doradzic.

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
Znawca -

igthorn

Wysłana - 01 marca 2010 14:07    Edytuj Cytuj
ja uzywałem kiedyś la roche effaclar k chyba, jeden z lepszych na tłustą skóre, ale drogi niestety.
A tak na serio to te kremy to najwyzej mogą ci pogorszyc, wez idz do dermatologa i wez wymaz z krosty, byc moze masz cos z żołądkiem albo coś, no chyba ze masz tylko tłusta cere bez wyprysków.
a na takie pojedyncze pryszcze polecam krem duac, tylko 15ml kosztuje z 50 zł i mozliwe ze jest na recepte (ale powinni sprzedac bez),
aaa no i wez zazywaj cynk.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

tłusta skora i wizyta u dermatologa

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.