Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

szukam pomocy w celu ulozenia treningu na silowni

Maciek3

Wysłana - 25 stycznia 2009 18:00    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam :)
Moze najpierw sie troszke opisze.. Mam 18 lat, 187 cm wzrostu i 80 kg wagi. Zalaczam zdjecie wiec mozna zobaczyc jaki mam typ budowy ciala :)
Od miesiaca trenuje sztuki walki (łączone: mma, muay thai, boks) jednak nie wiaze z tym wiekszych nadzieji , trenuje glownie w celu samoobrony oraz poprawieniu techniki walki.

Jednak pisze, gdyz chcialbym poprosic o pomoc w ulozeniu dobrej rozpiski treningu na profesjonalnej silowni, rozlozona na 3 dni w tyg. Glownie zalezy mi na:
- podniesieniu wagi ciala (jednak z umiarem. Mysle ze specjalisci wiedza ile masy nalezaloby nabrac)
-przyrost tkanki miesniowej (szczegolnie gornej partii ciala takich jak klatka piersiowa, plecy, ramiona, biceps triceps itd.)
-mile widziane cwiczenia na nogi

Podchodze do tego bardzo powaznie dlatego chcialbym prosic o rozpiske ktora da efekty przy regularnym cwiczeniu. Jezeli konieczne jest zazywanie suplementow to rowniez prosze o zaproponowanie mi jakichs, oczywiscie w rozsadnej cenie:)

Jezeli konieczne bedzie to mozna pisac na moj adres email maciusiek3@vp.pl

Z gory dziekuje za pomoc :)

Waga: 80

Wzrost: 187

Cel treningowy: przyrost masy mięśniowej

Staż treningowy na słowni: kilka miesięcy jednak z przerwą ok pół roku

Uprawiane inne sporty: sztuki walki

Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): profesjonalna siłownia

Dieta: brak warunkow na utzymywanie odpowiedniej diety

Przeciwskaznania medyczne: brak

Zażywane suplementy: wczesniej creatyna, gainer , hmb , glutamina

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 stycznia 2009 19:39 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

emes7

Wysłana - 25 stycznia 2009 19:39    Edytuj Cytuj
Chudo ale brzuch fajny...jesli podchodzisz do tego poważnie to najważniejsza będzie dieta, także odwiedź dział odżywianie .... Jesli chodzi o trening to może być fbw by georgu

[http://r8.bloodwars.interia.pl/r.php?r=23409] <---fajna gierka przez przeglądarke

emes7

Wysłana - 25 stycznia 2009 19:44    Edytuj Cytuj
Chudo ale brzuch fajny...jesli podchodzisz do tego poważnie to najważniejsza będzie dieta, także odwiedź dział odżywianie .... Jesli chodzi o trening to może być fbw by georgu...suple zbędne ewentualnie gainer/bulk/carbo/białko zależnie od braków w diecie plus omega3, witaminki itp.

[http://r8.bloodwars.interia.pl/r.php?r=23409] <---fajna gierka przez przeglądarke

emes7

Wysłana - 25 stycznia 2009 19:49    Edytuj Cytuj
Chudo ale brzuch fajny...jesli podchodzisz do tego poważnie to najważniejsza będzie dieta, także odwiedź dział odżywianie .... Jesli chodzi o trening to może być fbw by georgu...suple zbędne ewentualnie gainer/bulk/carbo/białko zależnie od braków w diecie plus omega3, witaminki itp. EDIT:COŚ EDYTOWANIE MI SIE CHRZANI BEDE WDZIECZNY JESLI MOD USUNIE ZDUBLOWANE POSTY!

Maciek3

Wysłana - 25 stycznia 2009 20:26    Edytuj Cytuj
aha no dzieki :) to musze spojrzec :P w sumie kazdy mowi ze brzuch fajny i ja jestem zadowlony.. Chociaz nigdy nie cwiczylem specjalnie brzuszkow. Trenowalem 9 lat pilke reczna i wszystko sie wyrobilo z czego jestem na pewno zadowolony :) Ale niestety brakuje mi troszke w rekach (biceps triceps) no i klatka mala.. Chcialbym pare cm nabrac:) a co do odzywek: bralem creatyne z glutamina jakies 2 lata temu i z 74 przytylem do 79-80 kg takze oplacilo sie :) a co do diety. Ciezko bedzie bo ucze sie, chodze do szkoly, mieszkam poza miastem w ktorym sie ucze i trudno bedzie utrzymac diete. Ale bede sie staral:)

emes7

Wysłana - 25 stycznia 2009 20:40    Edytuj Cytuj
Najważnijsza jest silna wola...ktoś kiedyś obliczał że miesiecznie dieta wychodzi taniej od zwykłych posiłków...a do szkoły możesz brać pojemniczki z jedzeniem ryżem piersią z kurczaka warzywami, kanapki z ciemnego pieczywa i piersią kuraka, gainera....w tym sporcie zarobki nie są duże(przynajmniej dla większości) i wielu kulturystów, siłaczy itd trzyma diete, trenując, pracując i studiując ;)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

szukam pomocy w celu ulozenia treningu na silowni

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.