Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1887 razy
Autor

swedzenie policzkow

kakus24

Wysłana - 05 lipca 2009 14:02    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

czesc jak w temacie jakos od marca zaczela mnie swedziec twarz w szegolnosci policzki na poczatku strasznie zadko w maju jak objawy sie nsailily to myslalem ze przez lek ktory bralem na tradzik clindace wiec odstawilem lek i udalem sie do lekarza i przepisal mi masc cutivate po tej masci nie mialem czerwonej twarzy i mnie nie swedziala po paru dniach zaczynala mnie znowu swedziec a szczegolnie policzki ostatnio jak bylem u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy to polecila mi lek zineryt zeby juz mi sie skonczyl tradzik (a mam go naprawde bardzo malo ) wiec sam nie wiem czy moge brac razem np rano cutivate a na noc zinety czy nie ?myslalem ze to reakcja alergiczna na clindacne ale pi zinetycie tez mam a oba leki maja inny skald wiec to nie mozliwe zeby mnie oba uczylaly prosze pomocy!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 lipca 2009 21:06 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

kakus24

Wysłana - 05 lipca 2009 21:06    Edytuj Cytuj
nik nie ma nic do powiedzenia?

shefu

Wysłana - 05 lipca 2009 22:47    Edytuj Cytuj
wiesz ogólnie to łojotok działa drażniąco na skórę (i oczy)
bakterię się w nim mnożą i wydzielają toksyny itp/ i ogólnie sam łojotok działa drażniąco na skórę

Dietę stosuj napewno bez mlęczną
puźniej ewentualnie wyeliminuj gluten i nadmiar cukru(jeśli jesz cukier z witaminami np. owoce to może być byle sam nie będzie bo wyjaławia i osłabia organizm)
Pozdro

Zmieniony przez - shefu w dniu 2009-07-05 22:49:31

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.