Temat: Treść:
Autor

sw + siłownia. Nie za dużo?

GrUbYgr

Wysłana - 24 lipca 2010 17:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam. trenuje mma od poniedziałku do piątku. Chciał bym też robić trening na siłowni pod sw, siła wytrzymałość itp. Gdzie mam zmieścić te treningi? nie chce przedobrzyć, mimo że się ciągle czuje na siłach. Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 lipca 2010 19:02 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Orzeuek90

Wysłana - 24 lipca 2010 19:02    Edytuj Cytuj
Jeśli masz możliwość na 2 treningi dziennie to 1 rano 1 wieczorem, jeśli nie to trening na siłowni raczej po treningu na macie (jeśli sw jest Twoim priorytetem). Ale oczywiście wszystko zależy od Twojego rozkładu dnia, trybu życia, diety, suplementacji, możliwości regeneracji organizmu, celów na siłowni i priorytetów.

GrUbYgr

Wysłana - 24 lipca 2010 20:09    Edytuj Cytuj
dzięki. Sog

FireBatHer

Wysłana - 24 lipca 2010 23:07    Edytuj Cytuj
poki sa wakacje to tez staram sie laczyc :) ale juz czuje oznaki przetrenowania lekkiego...

stawy bolace, sennosc w dzien, juz niechec wrecz do trzymania diety na 100%

ale w USA pro trenuja 2-3 razy dziennie, ale maja taka apteke supli, diete, lekarzy, trenerow ze wszystko jest dopiete na 100%

BC1991

Wysłana - 25 lipca 2010 23:23    Edytuj Cytuj
nie chce zakładać nowego tematu, a mój problem jest raczej podobny. Wcześniej miałem motywacje, żeby rano (8.30) biegać. Później o 18 trening i tak każdego dnia, za wyjątkiem niedzieli. od tygodnia nie mogę zebrać się (brak mi motywacji? siły?) żeby iść rano biegać, czy nawet skakać.
Macie coś w głowie na to ?

FireBatHer

Wysłana - 25 lipca 2010 23:27    Edytuj Cytuj
oznaka przetrenowania, zrob sobie przerwe i przestan mysle o tym, po paru dniach zacisnij zeby, ubierz je*any dres i idz biegac

mi zawsze wraca motywacja. Nie lubie zapieprzac, ale nienawidze nic nie robic, dlatego wybieram do pierwsze :) pare dni zamuly mi starcza ;)

powodzenia

nocnyMichu

Wysłana - 26 lipca 2010 01:28    Edytuj Cytuj
BC1991 - kazdy tak czasem ma, jakos postepow nie widac, na trening sie nie chce isc, czysta stagnacja...
Albo ktos wtedy rezygnuje albo zostaje i stagnacja mija

Scorpion17

Wysłana - 26 lipca 2010 09:20    Edytuj Cytuj
Nie wyobrażam sobie 2 treningów dziennie przez jakiś dłuższy czas, ba, nawet codziennych, pojedynczych ciężkich treningów poza oczywiście przygotowaniami pod jakieś zawody. :)

Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.

GrUbYgr

Wysłana - 26 lipca 2010 11:42    Edytuj Cytuj
Scorpion17

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

sw + siłownia. Nie za dużo?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.