Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

suple i problemy z przelykaniem

grzeda

Wysłana - 06 października 2009 19:02    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Zrzucam wage, cwicze wylacznie na biezni. Biore zestaw witamin, zestaw mineralow i spalacz. Mam chwilowy problem z przelykaniem. Kapsulki mineralow i TSE powoduja duzy bol przy przelykaniu. Czy "opakowanie" kapsulki zawiera jakies skladniki aktywne, czy moge sobie wysypac zawartosc kapsulki do wody, rozmieszac i wypic? Mineraly to Chela-min sport forumla (Olimp labs) a spalacz Thermo Speed Extreme.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 października 2009 19:06 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Tomgo1990

Wysłana - 06 października 2009 19:06    Edytuj Cytuj
Myśle że można ale może być problem z smakiem bo za pewno Thermo Speed bd bardzo niedobry, no ale to już lepsze niż problem z przełykaniem.
Specjalista -

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 06 października 2009 19:22    Edytuj Cytuj
kapsułka nic nie zawiera,ale ogólnie nie wysypywał bym tego z niej,po to jest w kapsie aby rozpuściło się w danym miejscu,a składniki zawarte w tych kapsach mogą mieć między innymi wpływ na uzębienie itp.

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź

HeBRa21

Wysłana - 06 października 2009 21:04    Edytuj Cytuj
osłonkę (żelatynową bodajże) możesz ściągnąć ale nie wiem czy efekty po niej będą takie same. Przy krrecie byś mógł ściągać ale przy tych to nie wiem
Znawca -

eNd_

Wysłana - 06 października 2009 21:11    Edytuj Cytuj
rozmieszać to się raczej nie rozmiesza, to nie instant

prędzej wysypać na język i popić

ale po to kupiłeś kapsułki żeby je łykać, myślę że szybo się przełamiesz

"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Ekspert -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 06 października 2009 22:54    Edytuj Cytuj
wątpie abys dał rade przełknąc wogole gdy wysypiesz je z kapsolki- niezależnie od sposobu- zawartość tse i witamin/mineralow; licz sie z odruchem wymiotnym tak mocnym że nawet jak go powstrzymasz bedzie on "chodził za tobą" przez pól dnia conajmniej.

ja probowalem z ts i przyznam, ze choc wrażenia nie robią na mnie rozne paskudztwa to powiem, ze zaniechalem takiej paktyki juz po jednym razie bo czlowiek czuje sie jakos "nieswojo"

Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2009-10-06 22:55:27

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

grzeda

Wysłana - 06 października 2009 23:51    Edytuj Cytuj
Nie mialem problemow z przelykaniem kaspulek. Lekarz twierdzi, ze jeszcze jakis tydzien bedzie mnie bolalo i ze dobrze by bylo jakbym nie draznil buby.

Mihupaw

Wysłana - 07 października 2009 14:30    Edytuj Cytuj
poczekaj w takim razie tydzień i nie bierz nic w kapsach, ewentualnie jak chcesz jakiś spalacz to teraz masz też formy płynne i nawet w ampułkach,które możesz kupować pojedyńczo, np. fat killer z Treca, na tydzień kupisz 3 ampułki i będzie gitara

żeby rosnąć to trza umić;)
Znawca -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 07 października 2009 19:48    Edytuj Cytuj
tak, tydzien czasu to w tej "skali" b. niewiele, zrob sobie przerwe od supli a potem jak bedzie wszystko w porządku bedzie po sprawie

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

suple i problemy z przelykaniem

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.