Zrzucam wage, cwicze wylacznie na biezni. Biore zestaw witamin, zestaw mineralow i spalacz. Mam chwilowy problem z przelykaniem. Kapsulki mineralow i TSE powoduja duzy bol przy przelykaniu. Czy "opakowanie" kapsulki zawiera jakies skladniki aktywne, czy moge sobie wysypac zawartosc kapsulki do wody, rozmieszac i wypic? Mineraly to Chela-min sport forumla (Olimp labs) a spalacz Thermo Speed Extreme.
kapsułka nic nie zawiera,ale ogólnie nie wysypywał bym tego z niej,po to jest w kapsie aby rozpuściło się w danym miejscu,a składniki zawarte w tych kapsach mogą mieć między innymi wpływ na uzębienie itp.
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
1254849751000
HeBRa21
Wysłana - 06 października 2009 21:04
osłonkę (żelatynową bodajże) możesz ściągnąć ale nie wiem czy efekty po niej będą takie same. Przy krrecie byś mógł ściągać ale przy tych to nie wiem
rozmieszać to się raczej nie rozmiesza, to nie instant
prędzej wysypać na język i popić
ale po to kupiłeś kapsułki żeby je łykać, myślę że szybo się przełamiesz
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Ekspert -
1254856261000
apokalipsa NUTRIFARM
Wysłana - 06 października 2009 22:54
wątpie abys dał rade przełknąc wogole gdy wysypiesz je z kapsolki- niezależnie od sposobu- zawartość tse i witamin/mineralow; licz sie z odruchem wymiotnym tak mocnym że nawet jak go powstrzymasz bedzie on "chodził za tobą" przez pól dnia conajmniej.
ja probowalem z ts i przyznam, ze choc wrażenia nie robią na mnie rozne paskudztwa to powiem, ze zaniechalem takiej paktyki juz po jednym razie bo czlowiek czuje sie jakos "nieswojo"
Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2009-10-06 22:55:27
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1254862480000
grzeda
Wysłana - 06 października 2009 23:51
Nie mialem problemow z przelykaniem kaspulek. Lekarz twierdzi, ze jeszcze jakis tydzien bedzie mnie bolalo i ze dobrze by bylo jakbym nie draznil buby.
1254865898000
Mihupaw
Wysłana - 07 października 2009 14:30
poczekaj w takim razie tydzień i nie bierz nic w kapsach, ewentualnie jak chcesz jakiś spalacz to teraz masz też formy płynne i nawet w ampułkach,które możesz kupować pojedyńczo, np. fat killer z Treca, na tydzień kupisz 3 ampułki i będzie gitara
żeby rosnąć to trza umić;)
Znawca -
1254918612000
apokalipsa NUTRIFARM
Wysłana - 07 października 2009 19:48
tak, tydzien czasu to w tej "skali" b. niewiele, zrob sobie przerwe od supli a potem jak bedzie wszystko w porządku bedzie po sprawie
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid