Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 13690 razy
Autor

superdrol-potrzebna opinia

salix

Wysłana - 26 stycznia 2007 11:48    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez miętki z działu 'Odżywki, Suplementy'.

Sprawdź swoje BMI

Poczytalem troche na zagranicznym forum o Superdrolu firmy Anabolic Xteme
Patrzylem na niektore opinie osob stosujacych
i troche mnie to zdziwilo
mianowicie bardzo dobre wyniki cyklow przeprowadzonych na tym srodku stosowanym pojedynczo i bez dodatkow

produkt opiera sie na methasteronie
faktycznie jest to warte uwagi?

DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 stycznia 2007 12:36 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

serwient

Wysłana - 26 stycznia 2007 12:36    Edytuj Cytuj
zejdz do dopingu.
Kiedys mialem okazje to kupic, ale wolalem sie upewnic co biore i chlopacy troche mie oswiecili.
Zakladalem podobny post.
Jak znajde to ci wrzuce

CZB

Wysłana - 26 stycznia 2007 13:50    Edytuj Cytuj

PODSUMOWANIE TEST: Fitness Authority KA GJL + KA + VITARGO by CZB -> [http://*******/18cq]

salix

Wysłana - 26 stycznia 2007 13:56    Edytuj Cytuj

wpisywalem do wyszukiwarki methasteron a zapomnielem wpisac superdrol

sogi polecialy.

DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
Znawca -

Wyczes

Wysłana - 09 lutego 2007 23:25    Edytuj Cytuj
zastanów się 2 razy ... bo w necie jest wielu ludzi którzy
otrzymali gino z pewnym opóźnieniem od kilku tyg do kilku miesięcy

prawdopodobnie 9 przypadków na 10 było spowodowane użyciem ATD (rebound XT)
lub novdex xt po cyklu, jako że sdrol nie aromatyzuje i sam jest silnym antyestrogenem to dodatkowe antyestrogeny prawdopodobnie drastycznie
obniżają estro ( 3-4 tyg na SD i 3-X na rebound/novedex/6-oxo) co
odbija się "echem" w postaci nagłego wyżutu estrogenów w późniejszym
czasie.

Wszystkie przypadki odbloku wyłącznie by nolva były pozytywne.

Proponowałbym nie podchodzić do sdrola bez nolvy/clomid - z tym ostatnim sam jestem ciekaw jak ta wersja działa

tyle ode mnie, ps to są wiadomości z netu (a siedziałem i badałem temat długo), sam nie miałem praktyki saa/hp

aa i proponuję temat przenieść do dopingu

Zmieniony przez - Wyczes w dniu 2007-02-09 23:27:17

vadim_b1

Wysłana - 10 lutego 2007 03:53    Edytuj Cytuj
Superdrol nie posiada jakiechkolwiek cech antyestrogennych. Nie porywnywaj ten srodek do Masteronu, bo to nic podobnego. (metylacja na pozycji 17a kompletnie zmienia dzialanie srodka, np. Boldenon i metandienon - bardzo rozbiezne dzialanie). Opoznione gino bylo spowodowane tym ze Superdrol jest dosc mocnym progestagenem i zwieksza poziom prolaktyny w krwi.
Znawca -

Wyczes

Wysłana - 10 lutego 2007 15:49    Edytuj Cytuj
vadim
dzięki za info ... czy ktoś próbował włączyć w PCT witaminę b6 w sporych ilośćiach/ bromokryptynę konkretnie po sdrolu żeby obniżyc prolaktynę???

Czy tez wogóle gra nie warta świeczki skoro po kilku tyg/miesiącach
nawet po prawidłowym pct i tak występuje ryzyko gino??? A pod ręką mamy sprawdzone polskie (na dodatek tańsze) wyroby.

baka9010

Wysłana - 18 lutego 2008 17:57    Edytuj Cytuj
mam pytanie czy wiece moze jaki sa skutki uboczne ?

Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz, rozpocznij to. Odwaga ma w sobie geniusz i potęgę.

HE MAN

Wysłana - 18 lutego 2008 18:13    Edytuj Cytuj
no włąsnie sam jestem ciekaw jak z tym gino zamówiłem m drola i narazie nie wiem jak z odblokirm mam 6 oxo, nie mam skąd załatwić nolvy
rzyka.patyki@vp.pl

łazisz cały dzień wór poci się
wystarczy jeno roz podropać po nim się
a ci rence dupią cały dzień - nigdy nie drop się po aerobach

baka9010

Wysłana - 19 lutego 2008 14:21    Edytuj Cytuj
to jak z tymi skutkami ubocznymi ?

Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz, rozpocznij to. Odwaga ma w sobie geniusz i potęgę.

obmar

Wysłana - 19 lutego 2008 14:24    Edytuj Cytuj
sa skutki uboczne moje ziomka pojechal na super drolu i trenie i pod koniec cyklu nerki nie pracowały tak jak miały pracowac !!! czerwonawy mocz.. chodz pił duzo wody itp... no ale ladnie mu poszlo ..ale po 2 miechach ma zapalenie sutka prawego guzik taki maly boli jego z deka ale naszczescie poszedł do lekarza powiedzial ocb i dostał anty.biotyk..i zaczyna lykac..! wiec zastawnow sie nad wybraniem sd....
Moze w twoim przypadku bedzie wrecz przeciewnie ..!!! pomysl

" nic na siłę "

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

superdrol-potrzebna opinia

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.